• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excelde iki yada üç sayfayı tek sayfada birleştirme

Excel Vers. ve Dili
Office 2003-Türkçe
Arkadaşlar bu saate (Saat 01.30)kadar epey forumdada aradım ama bulamadım.Excelde hazırlamış olduğum üç aynı formatta ayrı sayfanın verilerini tek sayfada verilerin hiçbirisi kaybolmadan alt alta kopyalamam
mümkünmü
örnek sayfa 1 deki sayfa 2 deki verileri sayfa 3 e tablo ile birlikte alt alta
yapıştıracak
herkese selam foruma devam

Elbette mümkün, bunun için bir örnek dosya eklermisiniz.

İnşallah yanlış yere göndermedim.
sağol leventm örnekleri ekliyorum GİDERLER HESABI YEVMİYE DEFTERİ ve Ã?DENECEK VERGİ VE FONLAR HESABI(DAMGA) YEVMİYE DEFTERİN deki verilerin tümünü BÜYÜK DEFTER e aynı format altında yazdırmak mümkünmü
teşekkürler herkese selam foruma devam

Dosyalarınıza bir kaç veri ekleyerek eklerseniz daha kolay çözüm üretileceğini düşünüyorum.

Sayın Leventm Dosyaları tekrar gönderiyorum iki ayrı defterdeki veriler
büyük deftere birleşecek ama diğer veriler silmeden büyük deftere akataracak.Aynı zamanda yevmiye defterlerindeki veriler de sabit kalacak

Arkadaşlar buraya attığım dosyalardan büyük deftere makro veya diğer komutlar yardımıyla nasıl veri alabilirim sayın leventm biraz yardımcı olurum demişti ama
ilgilenirse sevinirim.Olay şu diğer defterlerdeki verileri Büyük deftere aynı formatta aktaracak yalnız aktarlıan verileri silmeyip alt alta ilave edecek

Ã?rnek olarak aşağıdaki kodu BÜYÜK DEFTER isimli dosyanızda çalıştırın. GİDERLER HESABI YEVMİYE DEFTERİ dosyanızdan kopyalama yapacaktır. kodun doğru çalışması için iki dosyanında açık olması gerekir.

[vb:1:8b4d8543a6]Sub kaydet()
Application.ScreenUpdating = False
Workbooks("GİDERLER HESABI YEVMİYE DEFTERİ.xls").Activate
sonsat = [d29].End(3).Row
adr = "b12" & ":ab" & sonsat
Range(adr).Copy
Workbooks("BÜYÜK DEFTER.xls").Activate
sat = [b29].End(3).Row + 1
Range("B" & sat).PasteSpecial
Application.CutCopyMode = False
End Sub
[/vb:1:8b4d8543a6]

Sayın leventm ilgine teşekkür ederim ben Giderler hesabı yevmiye defterinden ve Ã?DENECEK VERGİ VE FONLAR HESABI(DAMGA) YEVMİYE DEFTERİ'nden Y12:Y29,Z12:Z29,AA12:AA29,AB12:AB29 aralıklarından veri almak ve büyük deftere silmeden her aktar dediğimde aktarmasını istiyorum

sayın leventm ve form sakinleri yardımlarınızı beklerim
bir cevabınız olacakmı yoksa canınız sağolsun Ã?DENECEK VERGİ VE FONLAR HESABI(DAMGA) YEVMİYE DEFTERİ'nden Y12:Y29 sütün aralığından,Z12:Z2sütün aralığından,AA12:AA29,sütün aralığından AB12:AB29 sütün aralığındanaralıklarından veri almak ve büyük deftere silmeden her aktar dediğimde aktarmasını istiyorum

Bu konuda fikri olan arkadaşlarım var mı
mümkünse :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :yardim:

Aşağıdaki kodu deneyin.

[vb:1:0511407c6d]Sub kaydet()
Application.ScreenUpdating = False
Workbooks("Ã?DENECEK VERGİ VE FONLAR HESABI(DAMGA) YEVMİYE DEFTERİ.xls").Activate
sonsat = [y29].End(3).Row
adr = "b12" & ":ab" & sonsat
Range(adr).Copy
Workbooks("BÜYÜK DEFTER.xls").Activate
sat = [y29].End(3).Row + 1
Range("B" & sat).PasteSpecial
Application.CutCopyMode = False
End Sub[/vb:1:0511407c6d]

Sayın leventm Workbooks("Ã?DENECEK VERGİ VE FONLAR HESABI(DAMGA) YEVMİYE DEFTERİ.xls").Activate satırında hata verdi
not belgenin ikisi de açık iken de
hatta şunu da denedim Workbooks("C:\Ã?DENECEK VERGİ VE FONLAR HESABI(DAMGA) YEVMİYE DEFTERİ.xls").

mrb arkadaşlar bana bi konuda yardımcı olabilirmisiniz ecxelle ilgili diyelim elimizde ayrı ayrı 2 tablo var başlıkları filan içinde toplam diyen bi başlığı 3.taploda açtıgımızda direk karşımıza gelsin ve o ilk iki tablonun toplamlarını 3.tabloda sonuç olarak çıksın inşallah anlatabilmişimdir düzgün şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar bun formülle nasıl yaparız

Geri