• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excelde iki farklı sayfadaki verilerin aynılarını yeni bir sayfaya taşıma

Excel Vers. ve Dili
XLS
Eklediğim dosyada 2009 açık ve 2009 em. diye örnek iki sayfam var ikisinin sütun ve satır sayıları farklı.bu iki sayfadaki verilerin sadece sayıları karşılaştırıp yeni bir sayfaya taşımak istiyorum. yalnız 2009 emdeki vasıflar sütunu ile birlikte olması gerekiyor lütfen yardımcı olun yaklaşık 40000 satırlık bir olay. şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

çok önemli yoksa tek tek ikisini karşılaştırıp iki listede olmayanları silmem gerekecek asıl listem 2009 em yazılı olan.

Merhaba,

2009-AÇIK sayfasındaki sayılar ve 2009 EM. sayfasındaki hangi sütunlar birleşecek. Tam olarak anlayamadım. Biraz daha detaylı anlatırsanız yardımcı olmaya çalışabilirim.

İyi günler.

bak şöyle özetleyeyim sana 2009 açık yazandaki rakamlar benim kaydı açık olanlar b2009 em. dekiler ise kaydı kapalı ve açık olan tüm liste benim amacım şu kaydı açıkları 2009 em dosyasından süzüp kullanmak

2009 emdeki sütunların tamamı lazım bana. tek sütunluyu yapıyorumda 3-4 sütunu yapamıyorum

Ekli dosyayı ve açıklamaları inceleyiniz.

Ekli dosyalar

• 2009.rar
    2009.rar
    162.8 KB · Görüntüleme: 22
Çok çok sağol turist fakat şöyle bir sıkıntı var sor no kısmı boş olan verilerimde var yaklaşık 150000 satır var öyle olduğunda nasıl yapıcam

Çok çok sağol turist fakat şöyle bir sıkıntı var sor no kısmı boş olan verilerimde var yaklaşık 150000 satır var öyle olduğunda nasıl yapıcam

Excel 2007, 2010, 2013 kullanıyorsanız satır konusunda sorun olmaz 150bin satır için de formülleri kopyalayıp sonuç alabilirsiniz.

Ancak Excel 2003 kullanıyorsanız zaten 65536 satırla sınırlısınız demektir.
Bu durumda verilerinizi çalışma sayfalarına bölmelisiniz.
Ver formülleri de aynı şekilde kullanmalısınız.

çok sağol Allah razı olsun turist ben duacıyım :)

Geri