Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
excelde hazırlanan belgesinin kendi kendini imha etmesi
merhaba arkadaşlarr..
hazırlanan excel dosyasının belirli bir müddet sonra kendi kendini imha etmesi için bir programlama var mı? acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
sayın parametre işi veren zaten benim işçi değil.. art niyetli davranacağım bir işverenim yok yani... alım satım işimle ilgili belgeler hazırlamaktayım. belgenin üzerine yeni alımları ve satımları ilave ederek farklı kaydet ile verilerimi kayıtlıyorum. eski veriler b.sayarda arşivleniyor ve benim için gereksiz veri oluyor... arşivde durup durmaması önemli değil ama benim aklım imha edebilebilinirmi acaba diye sormak geldi. üye kayıt tarihimi de görüyorsanız uzun zamandır siteyi takip ediyorum oldukça da iyi ve güzel bilgiler öğrendim bu siteden.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.