• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excelde formüllü yazışmalar

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Arkadaşlar bir şirketin muhasebe bölümünde çalışmaktayım bankalar ve diğer resmi kurumlarla çok sık yazışmalar yapıyoruz.Word de hazırlanmış hazır şablonlar kullanıyoruz.yalnız bunlar içinde örnek olarak;
49.262.800.-(Kırkdokuzmilyon-ikiyüzaltmışikibinsekizyüzTL) şeklinde rakamla yazdığımız tutarın yazıyla olanınıda yazmamız gerekiyor ve bu çok sık yaptığımız bir işlem. o yüzden ben bu şablonları excele aktarmak ve formüllerle yazdırmak istiyorum.ayrıca birde eğer yardımcı olabilirseniz word şablonlarını excele aktarırken sayfa sonu sınırını geçiyor lütfen bana acil yardım edin.
Örnek WORD dosyam ektedir..

Ekli dosyalar

Merhaba Nur Hn
Ekteki excel işinizi görür sanırım.
Sadece rakamı girin yazıyla kendisi yazacaktır.
iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Arkadaşlar bir şirketin muhasebe bölümünde çalışmaktayım bankalar ve diğer resmi kurumlarla çok sık yazışmalar yapıyoruz.Word de hazırlanmış hazır şablonlar kullanıyoruz.yalnız bunlar içinde örnek olarak;
49.262.800.-(Kırkdokuzmilyon-ikiyüzaltmışikibinsekizyüzTL) şeklinde rakamla yazdığımız tutarın yazıyla olanınıda yazmamız gerekiyor ve bu çok sık yaptığımız bir işlem. o yüzden ben bu şablonları excele aktarmak ve formüllerle yazdırmak istiyorum.ayrıca birde eğer yardımcı olabilirseniz word şablonlarını excele aktarırken sayfa sonu sınırını geçiyor lütfen bana acil yardım edin.
Örnek WORD dosyam ektedir..

.

Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

Merhaba Nur Hn
Ekteki excel işinizi görür sanırım.
Sadece rakamı girin yazıyla kendisi yazacaktır.
iyi çalışmalar

Mustafa bey çok teşekkür ederim sağolun.Yalnız bir ricam olacak bu çalışmada acaba wordden excele kopyala yapıştırla metni aktardığımızda excelde olan sağa kaymış metinleri aynı sayfanın bir alt satırına yazdırabilirmiyiz.

.

Dosyanız ekte.

.

Sayın Yurttaş elinize sağlık.yalnız bir sorun oluştu dediğiniz gibi rakamın üzerinde sağ klikle rakam yazıya çevriliyor ama rakamın kendisi siliniyor.bunu acaba rakamın hemen yanında yazacak bir şekilde ayarlamak mümkün müdür?şimdiden teşekkürler.

Sayın Yurttaş elinize sağlık.yalnız bir sorun oluştu dediğiniz gibi rakamın üzerinde sağ klikle rakam yazıya çevriliyor ama rakamın kendisi siliniyor.bunu acaba rakamın hemen yanında yazacak bir şekilde ayarlamak mümkün müdür?şimdiden teşekkürler.

.

Bunu soracağınızı tahmin edemiyordum.:)

Bunu sormanıza gerek var mı? Aynı rakamı bir kez daha yanına yazın ve onu çevirin. Olmuyor mu?

.

.

Bunu soracağınızı tahmin edemiyordum.:)

Bunu sormanıza gerek var mı? Aynı rakamı bir kez daha yanına yazın ve onu çevirin. Olmuyor mu?

.

:D
Tabiki olur da dediğim gibi yazışma sayımız o kadar fazlaki eğer olabilseydi iyi olur du.Ama genede teşekkür ederim elinize yüreğinize sağlık.

Geri