• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excelde Finasal Fonksiyonların Örnekli Kullanımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan neo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

neo

Excelde Finasal Fonksiyonların Ã?rnekli Kullanımı

:hihoho: İyi geceler dostlarım...

sizlerle Bu sefer Exceldeki Finasal Fonksiyonlarının Kullanılmasıyla ilgili olarak yeni bir çalışmayı paylaşmanın sevinciyle dolup taşıyorum ...

Matamatiğe hakim arkadaşlardan bir ricam olacak şimdi bu çalışmayı incelediğiniz de göreceksiniz ki bazı fonksiyonlarla işlemler yapılıyor matamatiğim zayıf oldu için bunların matamatik sel olarak açılımını bilemiyorum olaya hakim arkaşlardan bu işlemlerin matamatiksel ifadelerle nasıl ifade edileceğini anlatmaları veya var sa örneklerinin bizlerle yaplaşmalarını rica edecem yada kaynak gözterirlerse inanın çok faydalı olacağına inanıyorum

herkese faydalı olması dileğimle...

Sevgi Ve Saygılarımla ,

* Dosya Boyutunu unuttum 2 Mb civarı bunu nasıl ulaştırabilirim

Tam da excelde finansal fonksiyonlarla ilgili bir çalışma arıyordum. Yaptığın çalışmayı ulaştırırsan sevinirim.

:hey: Merhaba

valla dostlar bunu siteye yüklemeyi istedim ama dosyanın sıkıştırılmış hali 2 mb oldu için yükleyemedim bunu siteye nasıl ulaştırmanın yolunu bekledim ama cevap almadığım için öylece kaldı. ama isterseniz mail nizi verin mail atayım sizlere

:hey: merhaba

arkadaşlar biraz önce sayın hüseyin beye mail i attım enkısa zaman da sitede göreceksiniz sayın leventm sizede teşekkur ederim

İlginize teşekkür ederim. Hüseyin Bey'in ileteceğinden eminim ama ben yine de mail adresimi vereyim : peary036@yahoo.com.tr İletirseniz sevinirim. İyi günler

:hey: İyi Akşamlar Arkadaşlar

sayın Hüsyin beye öncelikle teşekkurederim

bu örnek Fonksiyonların matamatik sel olarak açılımını bilemiyorum olaya hakim arkaşlardan bu işlemlerin matamatiksel ifadelerle nasıl ifade edileceğini anlatmaları veya varsa örneklerinin bizlerle yaplaşmalarını rica edecem yada kaynak gözterirlerse sevinirim

Herkese faydalı Olması Dileğiyle......

Arkadaşlar dosyayı göremiyorum.Sayın admin Yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılarımla.

MERHABA NEO;
BENDE SİZDEN O DOSYAYI ALABİLİRMİYİM.BENİM MATEMATİĞİM İYİ SAYILIR BENDE BAKINCA SİZE GERİ DÖNERİM.TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.
sezgin21@gmail.com
iyi çalışmalar

Bu konuda bir çalışma yapıyorum. Bitmek üzeredir.

Excel Dersanesi'ne ekliyeceğim.

...

Teşkkürler Sayın yurttas sabırsızlıkla bekliyorum değerli çalışanızı.
Saygılarımla.

Ya ArkadaŞlar Ben Bİr Tablo Hazirlamak İstİyorum Nakİt Gİrdİ Çe Çiktilarimi Banka Bakİyelerİnİ Banka Gİrdİ Çiktilarini Senet Yada
Çek Ödemelerİ GÜnlÜk Nakİt AkiŞ Olacak Sadece
Bana Yardim Edecek Bİrİ Varmi?

Levent bey,

Sizdeki Türkçe sürüm olduğu için, Toolpak Çözümleyicisi' ni işaretleyeceksiniz.

Levent bey,

Sizdeki Türkçe sürüm olduğu için, Toolpak Çözümleyicisi' ni işaretleyeceksiniz.

Anladım hocam, O zaman =INTRATE(B40;B41;B42;B43;1) formülnünün Türkçe karşılığını bulmalıyım. Rate=Faiz_Oranı diye geçiyor INRATE=? bulamadım.
(#AD? hatası veriyor)

Geri