• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excelde explorer sayfası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 SP1 Ingilizce
Merhaba

Bana özel mesajla sorulan bu soruyu sizlerle paylaşmak istedim..

Açık bir excel sayfamda bir butona basarak link atılmış bir explorer sayfasını excel üstünde açmak istiyorum.Excelde çalıştığım sürece bu explorer sayfası(5cmm*5cm)sürekli üstte kalmalı.Mouse ile excel hücrelerinde işlem yapabilmeliyim.Explorer sayfasına mouse ile gelincede orda işlem yapabilmeliyim.Diğer bir butona basıncada bu explorer sayfası kapanmalı. Explorer sayfam internet ortamında çalışmayacak.Belgelerim içinde a klasöründe bulunan kapalı çevrim explorer sayfaları çalışacak.
Bu mümkünmü yardımcı olabilirmisiniz, yada nerden bu konuya yakın bilgiler alabilirm.

Cevaplarınızı bekliyoruz arkadaşlar.

Sayın xxrt

Çok güzel bir örnek çalışma, önerim; bu çalışmanızın "Excel için örnek çalışmalar ve linkler" başlığı altında sunulmasıdır. Bir uygulama örneği olarak ben istifade ettim.

teşekkürler

haklısınız,demekki iyi inceleme yapmamışım :oops:

sAYIN jale hanım,Sayın xxrt Sizlere gerçekten teşekkür ederim.sorumun yanıtını net olarak aldım.Bu arada .Zaten forumda olan dosyanın ilk halinde explorer dan exele geçip işlem yapamıyorduk.siz bunu düzeltmişsiniz xxrt. ÇOK AMA ÇOK TEÞEKKÜR EDER BU SİTENİN VE MÜDAVİM ÜYELERİNİN PAYLAÞIMCI VE GÜZEL DOSTLUKLARINA VE BİLGİLERİNE HAYRAN OLDUÐUMU İFADE EDERİM

Evreka ..... hoşgeldin archimed.

Hoşgeldiniz Sayın Archimed :hey:

Çok kibarsınız.Teşekkürler.

Ã?nce Hoşgeldin;Sefalar getirdin.
İnanın Bizlerde Gerçekten Çok keyif alıyoruz.Bir prensibi tüm gayretlerimizle tüm forum arkadaşlarla devam ettirmeye çalışıyoruz.O Prensipki adı:Aile..

HEPSİ SİZİN YANSIMANIZ.. İşimde excel benim hayatım. exelin keşfedilmemiş sırlarına inanıyorum.şanslıyımki hem exceli hem excel archimed lerini tanıdım burda.Nickimi sizlere olan saygımdan değiştireceğim buraya bu nicle girmekten haya ederim. :D

Arkadaşar Archımed arkadaşımızı bir yerden tanıdığımı zannedip ona mesaj atmıştım.Cevabını verdi sağolsunda,mesajında iletilmesinde yarar gördüğüm satırları sizlere aktarmak istiyorum..
archimed' Alıntı:
5 gün önce bu siteyi önerdi.Ben elk mühendisiyim.İşimde çok kullanıyorum exceli mesleğimde birçok yeni ürün üreten biriyim.
burda mahçup olur gibi oldum.ondan değiştirmek istedim.Bende sizlere elektrik elektronikte hayal sınırlarınızı zorlayacak çözümlerde destek olabilirm.mesajınız özelden geldiği için ve abartı olmasın diye genele yazmadım.Sayın Raider e ve Jale hanımada ailede artık elektronikçi bir kardeş var diyebiliriz saygılarımla. :icelim: bir gün inşallah

Sayın archimed,
Aramıza hoşgeldiniz. :hey:

Geri