Excel'de bulunan telefon listesini gmail'e csv dosyası olarak aktarmak

Excel Vers. ve Dili
Office 2016 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04.03.2019
Daha önce bu siteden indirdiğim "csv import ve export.xlsm" makrosu ile telefon listesini gmail'e import ve export yapıyordum. Türkçe karakterlerde bozulmuyordu. Şimdi aynı makro dosyası ile import ve export yaptığımda türkçe karakterler bozuk çıkıyor. gmail hesabı aynı hesap. windows 10 ve office 2016 kullanıyorum bunların etkisi olabilirmi. excelde bulunan telefon rehberini Türkçe karakterleride kullanabilen başka bir çözüm önerebilirmisiniz. 4500 telefonu başka nasıl yükleyebilirim. Bu arada isim ve telefon numarası dışında mesela TC numarası ve adres'te yüklemek istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
Office 2016 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04.03.2019
İlginçtir arkadaşlar. Şu anda office 2007 ve windows 7 yüklü bir bilgisayarda aynı işlemi yapıyorum Türkçe karakter sorunu yaşamıyorum. sanırım office 2016 dan kaynaklanan bir sorun. Makro dosyasını yükledim excel 2016 ile sizde denermisiniz. Belki makro ile düzeltilebilir. Bu şekilde excelde bulunan çok sayıda telefon numaralarını gmail rehbere aktararak android telefonunuza yükleyebilirsiniz. Ben 4500 kişilik listeyi hatta gruplandırarak telefonuma bir tıkla yükledim.

Ekli dosyalar