• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excelde boşluğa kadar saydırma

Excel Vers. ve Dili
2010 excel
Arkadaşlar merhaba,

Bir konuda yardıma ihtiyacım oldu. Sap üzerinden veri çekiyorum ancak veriyi kullanabilmem için eklemiş olduğum excel listede ilk boşluğa kadar saydırmam gerekiyor.

Sayım yapacağı yeri excel tabloda renkli olarak işaretledim. Tablo çok uzun olduğu için örnek birkaç satırı ekledim.

Konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
İyi çalışmalar
Not: hatta saydırırken bu kadar negatif sayı var bu kadar pozitif sayı var diye de yazdırmanın yolunu biliyorsanız iki kere sevineceğim :)

Ekli dosyalar

Merhaba
Ekteki dosyayı inceleyiniz.Formülleri sayılacak yerlere koyup formül,formül çubuğundayken CTRL SHIFT ENTER tuşuna basınız

Düzeltme: Formülde G sütununu saydırmışım formülden istediğiniz sutunla değiştiriniz

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. ancak tabloyu ben açtığımda çalıştıramadım.
Formülün içine girip tekrardan enterladığımda #değer hatası veriyor.
Formulü kendim kurmaya çalıştım. onu da beceremedim :(

Formüller Dizi formülüdür. Formülün olduğu hücreye girin ve Ctrl + Shift + Enter tuşlarına basın.

Alternatif olarak ekteki dosyayı inceleyiniz.

Formüller DİZİ formüldür. CTRL+SHIFT+ENTER tuş kombinasyonu ile tamamlanınca çalışır.

Ekli dosyalar

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. ancak tabloyu ben açtığımda çalıştıramadım.
Formülün içine girip tekrardan enterladığımda #değer hatası veriyor.
Formulü kendim kurmaya çalıştım. onu da beceremedim :(

Arkadaşlar açıklamış durumu dizin formüllerinde ctrl+shift+enter tuşuna aynı anda basmanız gerekiyor.Korhan Üstad formülü döktürmüş zaten :) onun eklediği dosya tam size göre.

Geri