• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excelde bir sayfadan digerine veri aktarımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sta2003
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excel
merhaba arkdaslar ekte dosyayı gönderiyorum. aylık isimli sayfaya girilen degerlerin mud sayfasına da kopyalanması fakat mud de örnegin (şubat,b) hücresi dolu ise onu meaj vermesi boş ise mud (şubat,b) hücresine kaydetmesi.
yardım edebilirseniz çok sevinirim..

öncelikle çok teşekkür ederim. bunu makro yazarak mı yaptınız ben göremiyorum makro ise. üzerinde değişiklikler de yapabilirim, nasıl yapılabildigini görebilirsem. teşekkürler iyi çalışmalar

bir de mud de ilgili hücrenin dolu oldugunu söylüyor fakat oraya yazılan sey kalıyor, yazılanın eger mudde warsa silinmesi o hücreden nasıl olur çok teşekkürler çok soru sordumm:):hey:

Alt+F11 tuşlarsanız kodları görebilirsiniz.

Dosyanızın yeni hali ektedir.

mehmett bey öncelikle ilginize çok teşekkür ederim. ben sanırım yanlış aktardım sorunu.
bir de mud de ilgili hücrenin dolu oldugunu söylüyor fakat oraya yazılan sey kalıyor, yazılanın eger mudde warsa aylık sayfasından silinmesi(mud de varolan deger kalsın) o hücreden nasıl olur çok teşekkürler çok soru sordumm

teşekkürler...
Worksheets("aylık").Cells(x,y).ClearContents diye satır ekledim msgbox ın altına fakat döngü bitmiyor.

Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, [A:F]) Is Nothing Then Exit Sub
x = Target.Row
y = Target.Column
If Sheets("mud").Cells(x, y) <> "" Then
MsgBox ("Mud sayfasındaki ilgili hücre dolu.") & Cells(x.y).Clear
Exit Sub
Else
Sheets("mud").Cells(x, y) = Target
End If
End Sub

arkadaslar kırmızı kısmı ekledigimde sonsuz döngü olusuyor. ben mud sayfasına daha önceden girilmiş verivarsa aylık sayfasında girdigimde uyarı versin ve yazdıgımı o hücreden silsin istiyorum.
yardımda bulunabilirseniz sevinirim.
teşekkürler..:yardim:

yardımmm

ben ekders puantajı yapıyorum misal devam diye bir çalışma sayfam var ona yazdığım verileri diğer çalışma sayfam olan ekderse aynen o anda geçmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim çok acil yardım arkadaşlar çok acill:yardim:

Dosyalar hep silinmiş.. Tekrar yükleme şansınız var mı? veya Kodları görebilirsek daha iyi olur..

Geri