arkadaşlar çalıştığım excel'de 30 sayfada veri var. eskiden tüm sayfaları seçip ctrl+f yaptığımda ve içinde seçeneğinde yer alan "çalışma kitabı"nı seçip "tümünü bul" dediğimde istediğim kelimeyi hangi hücrelerde ve sayfalarda ise kutucukta alt alta liste şeklinde buluyordum. ama bugün farkettim ki bazı kelimeler (sanırım daha önce aradığım kelimeler) çeşitli sayfalarda birkaç tane olmasına rağmen sadece bir tane sonuç buluyor. sonra excel bozuluyor. yeniden açarken onarım falan yapıyor.
sormak istediğim ilk soru aradığımız kelimeler excel'de cash şeklinde falan bir yerde tutuluyor mu? belki sorun bu cash'lerde yada templerde ve bunları silersem olay düzelebilir.
diğer sorum eğer bu çözüm olmaz ise basit bir makro yazabilirmisiniz? arıyorum ama ne makro ne modül girme vs hiçbirşey bilmiyorum. ama örnek gönderirseniz ve adım adım anlatırsanız hemen yapabilirim. tüm sayfalar seçilecek, tüm sayfalarda istenen kelime aranacak.
yardımlarınızı bekliyorum.
sormak istediğim ilk soru aradığımız kelimeler excel'de cash şeklinde falan bir yerde tutuluyor mu? belki sorun bu cash'lerde yada templerde ve bunları silersem olay düzelebilir.
diğer sorum eğer bu çözüm olmaz ise basit bir makro yazabilirmisiniz? arıyorum ama ne makro ne modül girme vs hiçbirşey bilmiyorum. ama örnek gönderirseniz ve adım adım anlatırsanız hemen yapabilirim. tüm sayfalar seçilecek, tüm sayfalarda istenen kelime aranacak.
yardımlarınızı bekliyorum.