• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excelde arama butonu

cem yılmaz

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office365 TÜRKÇE
Merhabalar,

Bildiğimiz Ctrl+f fonksiyonunu vba kodu halinde bir butona atamak mümkünmüdür?

Örnek dosyama bu uygulamayı ekledim arama yap butonuna bastığım zaman sayfa1 içinde arama yapıyor.örnek dosyamı inceleyebilirmisiniz?

Sayın Cem Yılmaz dosyanızı inceledim ve "Aranılacak Sayfayı Seç" sekmesinde HEPSİ "Aranılacak Veriyi Yazınız" sekmesine ise HALUK yazdığımda isimler sayfasından tutun diğer bütün sayfalarda Haluk İsmini bularak sayfa adını ve bulunduğu hücreyi yazıyor. Sadece Haluk ismine ait 432 adet veri bulunduğunu da belirtiyor. Yani anlayacağınız bir hata gözükmüyor,

evet hepsi denilince çalışıyor birde 3380001 sayfasını seçip fehmi diye arama yaptırın göreceksiniz ki sayfa adresi olarak 3304001'i gösteriyor hata var yani..

Acil yardım

Sayın Cem Yılmaz dosyanızı inceledim ve "Aranılacak Sayfayı Seç" sekmesinde HEPSİ "Aranılacak Veriyi Yazınız" sekmesine ise HALUK yazdığımda isimler sayfasından tutun diğer bütün sayfalarda Haluk İsmini bularak sayfa adını ve bulunduğu hücreyi yazıyor. Sadece Haluk ismine ait 432 adet veri bulunduğunu da belirtiyor. Yani anlayacağınız bir hata gözükmüyor,

ekte vermiş olduğum dosyaya arama butonu eklemek istiyorum ama makro veya vba bilmiyorum bunu bana apabilecek bir arkadas varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Geri