• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excelde anket nasıl hazırlanır???

selam, yeni üyeyim... excelde nasıl anket hazırlayabilirm.. bu konuda mümkünse detaylı anlatım yapabilir misiniz... simdiden tesekkur ederim.. saygılar...

siz çizelgenizi hazırlayıp buraya ekleyiniz.
biz gerekli formüllerde yardımcı olalım

alakanıza tesekkur ederim bana sadece menulerden tarif edebilirseniz halledecegimi sanıyorum... makro olmak zorunda mı onu da bilmiyorum... :(

Sn bravo.
Çizelgenizin neye benzediğini bilmeden neyi tarif etmemizi bekliyorsunuz?

Sn.bravo,

Aklınızda herhangi bir şekil varmı? Varsa buraya ekleyin yardımcı olmaya çalışalım.

szaim' Alıntı:
Sn.bravo,

Aklınızda herhangi bir şekil varmı? Varsa buraya ekleyin yardımcı olmaya çalışalım.

:) tesekkur ederim fakat temel olarak anket nasıl hazırlanır onu ögrenmek istemistim...yani excelde anket nasıl hazırlanır sadece onu ögrenmek istemistim.. makro falan kullanmak istemiyorum... sadece menulerden naıl yapılır onu ögrensem yeter..excel bilgilerimi gelistirdikce ilerleyecegime eminim...

Excel menülerinde anket hazırlama diye birşey yok. Çok basit bişey belki formüller ile yapılır ama ciddi bişey için makro kullanmak zorundasınız.

Arkadaşım. Menülerden anket hazırlama diye araç yok bildiğim kadarıyla.
Siz anket başlıkları ve sorularından oluşan bilgileri hücrelere gireceksiniz. İsterseniz etrefını kenarlıklarla sınırlandırabilirsiniz. Ancak anket sonuçalrının ortaya çıkması için formüllere ihtiyacınız var. İlla makro olması gerekmiyor. Ayrıca makrolardan bu kadar korkmayın, bu konudaki ustalarımız size yardımcı olacaklardır.
Üstteki ara butonuna anket yazıp örnekleri inceleyin.
Benim bu şekilde bulduğum bir örnek:
http://www.excel.web.tr/viewtopic.php?t=17960

Sn Bravo;

Belki size ışık tutar. Eski dosyalar arasından anket çalışması buldum.. Umarım kendi çalışmanıza uyarlayabilirsiniz..,

merhaba benim acil olarak bir anket hazırlamam lazım fakat nerden başlamalıyım bana bilgi verirseniz çok sevinirim

yemek değerlendirme anketi hk.

merhaba,

şirketimizde yemek firmasını değerlendirmek üzere bir anket hazırlamak istiyoruz.Bu nedenle bir anket hazırlayıp toplanan sonuçlardanda bir veri elde etmek istiyoruz.Eketeki dosyada maddeler var.Bununla ilgili yardımcı olabilirmisiniz?

Ekli dosyalar

Geri