- Excel Vers. ve Dili
- 2007 türkçe
Ben sizlerden bir konuda yardımcı olmanızı rica edeceyim.Ben kamudan yeni emekli oldum fakat emekli olduktan sonra çalışmak mecburiyetinde kaldım.
Şimdi bir şirketin ikitane Cafesi var ben bunların ön muhasebesini tutuyorum ama elde çok eziyetli oluyor,arkadaşlar sizlerden yardım alabileceyimi söylediler bende sizden bir yardım bekliyorum.
Yapılacak işlem;
Günboyu fiş numaralı fiş karşılığında alınan nakit ücretler, Bu ücretler a)Nakit b)Kasa Fişi,
İkincisi Cafelere Günlük ihtiyaca binayen yapılan fiş karşılığı harcamalar,
Üçüncüsü; Cafelere alınan malzemelerin bazılarınıda alınıp daha sonra fatura kesilip ödenmesi,
Dördüncüsüde hergün Alınan Z raporlarının ve Pos Raporlarını Günlük miktarlarının işlenmesi
Yapılan hergünlük işlem bunlar.
Bu konuda basit bir excel çalışması olabilirmi acaba.Şimdiden teşekkürler
Şimdi bir şirketin ikitane Cafesi var ben bunların ön muhasebesini tutuyorum ama elde çok eziyetli oluyor,arkadaşlar sizlerden yardım alabileceyimi söylediler bende sizden bir yardım bekliyorum.
Yapılacak işlem;
Günboyu fiş numaralı fiş karşılığında alınan nakit ücretler, Bu ücretler a)Nakit b)Kasa Fişi,
İkincisi Cafelere Günlük ihtiyaca binayen yapılan fiş karşılığı harcamalar,
Üçüncüsü; Cafelere alınan malzemelerin bazılarınıda alınıp daha sonra fatura kesilip ödenmesi,
Dördüncüsüde hergün Alınan Z raporlarının ve Pos Raporlarını Günlük miktarlarının işlenmesi
Yapılan hergünlük işlem bunlar.
Bu konuda basit bir excel çalışması olabilirmi acaba.Şimdiden teşekkürler