• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Ben sizlerden bir konuda yardımcı olmanızı rica edeceyim.Ben kamudan yeni emekli oldum fakat emekli olduktan sonra çalışmak mecburiyetinde kaldım.
Şimdi bir şirketin ikitane Cafesi var ben bunların ön muhasebesini tutuyorum ama elde çok eziyetli oluyor,arkadaşlar sizlerden yardım alabileceyimi söylediler bende sizden bir yardım bekliyorum.
Yapılacak işlem;

Günboyu fiş numaralı fiş karşılığında alınan nakit ücretler, Bu ücretler a)Nakit b)Kasa Fişi,
İkincisi Cafelere Günlük ihtiyaca binayen yapılan fiş karşılığı harcamalar,
Üçüncüsü; Cafelere alınan malzemelerin bazılarınıda alınıp daha sonra fatura kesilip ödenmesi,
Dördüncüsüde hergün Alınan Z raporlarının ve Pos Raporlarını Günlük miktarlarının işlenmesi
Yapılan hergünlük işlem bunlar.

Bu konuda basit bir excel çalışması olabilirmi acaba.Şimdiden teşekkürler

Sn.dertliozan,

Oldukça basit bir liste olarak ekli dosyayı inceleyiniz.
Zaman içinde geliştirmek mümkün. Siz ihtiyaçlarınızı belirledikçe bu tablo ona göre formüllerle ve düzenlemelerle daha kullanışlı bir hale gelebilir.

Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

Yardım

Merhaba, Dolaylı komutuyla gün ile ayları birbirine bağlı olarak çalıştırmak istiyorum. Nasıl yapıldığı ile ilgili bilgi alabilirsem çok memnun olurum. Örnek dosyam ekte şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Merhaba, Dolaylı komutuyla gün ile ayları birbirine bağlı olarak çalıştırmak istiyorum. Nasıl yapıldığı ile ilgili bilgi alabilirsem çok memnun olurum. Örnek dosyam ekte şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyayı inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Geri