• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel Web.tr de kod kopyalama sorunu

Ahmet ÖZGÜR

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2003 TR Office 2007 Office 2010
Merhaba,

Konu açınca veya herhangi bir konudaki Kodun üzerindeki "Kodu Kopyala" ikonuna tıkladığımda Ana sayfaya dönüyorum bu buton da bir problem mi var yoksa benim tarayıcımda mı sıkıntı var?

Birde Ana ekran da ilk konuları gösteren bir kısa pencere vardı konu başlıklarını gösteren onuda artık göremiyorum.

Bilginize.

Konu açınca veya herhangi bir konudaki Kodun üzerindeki "Kodu Kopyala" ikonuna tıkladığımda Ana sayfaya dönüyorum bu buton da bir problem mi var yoksa benim tarayıcımda mı sıkıntı var?

Ben de aynı problem var.

Birde Ana ekran da ilk konuları gösteren bir kısa pencere vardı konu başlıklarını gösteren onuda artık göremiyorum.

Bu sorunun çözümü için özel mesaj yoluyla forum yönetcisi irtibata geçmelisiniz.

Merhaba,

Bu , daha çok Chrome ile gelişen bir konu ancak çok sorun etmeyip kodu direk ve dikkatle kopyalıyoruz.

Bilginize.

Konu başlıkları derken , son soruların listesini kasdediyorsanız bunda pek şikayet okumadık, ancak o liste sitede var. Tarayıcı değiştirip denerseniz iyi olabilir.

Son konular üye girişi yapmadan ekranda gözüküyor ama üye girişi yapınca kayboluyor.

Konu başlıkları derken , son soruların listesini kasdediyorsanız bunda pek şikayet okumadık, ancak o liste sitede var. Tarayıcı değiştirip denerseniz iyi olabilir.[/QUOTE]

Kod kopyalama bende de çalışmıyor.

Diğer konu için Hızlı Linkler menüsünde Enable Top Stats’ı denediniz mi?

Geri