• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel Vba Makrolar Etkin Değilken Exceli Calıştırma..

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 türkçe
Merhaba İyi Forumlar

Benim Birtane Çalışmam Var Burada Bazı Bilgiler Var (Önemli Bilgiler). Farz edelim Benim Bilgisayarımda Makrolar Etkin ama Makroların Etkin Olmadıgı Bir Bilgisayarda Çalışma Sayfamı Actığımda Direk Karşıma Exel Sayfası Açılıyor. Ben Makroların Etkin Olmadıgı Bilgisayarda Exel Sayfasının Acılmasını İstemiyorum.(Makroların Etkin Oldugu Bilgisayardada Acılmasını İstemiyorum) Sadece Bana Özel Olan Birşeylerle Acılmasını İstiyorum.Özellikle Makroların Etkin Olmadıgı Calısma Sayfasını Acmaya Calıstıgında Excel Çalışma Sayfamın Uyarı Vermesini istiyorum. Bunun İçin Önerileriniz Varsa Örnek Calısmalarınız Acil Lazım Paylaşırsanız Sevinirim. Şimdiden Teşekürler. iyi ForumLar...

Son düzenleme:
. . .

Merhaba.
Ekteki örneği makrolar etkin ve devre dışıyken açarak deneyiniz.

. . .

Ekli dosyalar

. . .

Merhaba.
Ekteki örneği makrolar etkin ve devre dışıyken açarak deneyiniz.

. . .

Cevabınız İcin Teşekürler Benim Excelde Çalışmamda Userform u Direk Acabiliyorum ama Makrolar etkin degilse Excel i Gösteriyor Ama Ben Exceli Göstermesini İstemiyorum veya Burada Eger Makrolar Etkin Degilse Uyarı Msj ı Vermesini (ör:Makrolarınızı Etkinleştirin) istiyorum ama Kesinlikle Excel Sayfasını Acmasını İstemiyorum. Yardımlarınız İcin teşekürler...

slm

macro kontrolüne kendin ayar getirmek istiyosun sanırım

Son düzenleme:
slm

excel bu ayar için macrolamaya cevap vermedi... ancak macro opsiyon penceresini devreye koyup denemek gerek... pencere adını bulamadım

macro kontrolüne kendin ayar getirmek istiyosun sanırım

Hayır Benim Birtane Calısma Sayfam Var Otomatik O sayfaya Tıkladıgında Userformun Acılmasını istiyorum ve Ne olursa Olsun O calısma Kitabının excel Dökümanın Acılmamasını İstiyorum. Makrolar Etkin Olmasa Bile Acılmamasını İstiyorum Böyle Bir Calısması Olan Varsa Paylaşırsa Sevinirim. Şimdiden Teşekürler....

Sanırım Ben Sorunu Tam Olarak Anlatamadım Sorunum Şöyle. Benim Birtane Çalışmam Var Burada Bazı Bilgiler Var Önemli Bilgiler. Farzedelim Benim Bilgisayarımda Makrolar Etkin ama Makroların Etkin Olmadıgı Bir Bilgisayarda Çalışma Sayfamı Actığımda Direk Karşıma Exel Sayfası Açılıyor. Ben Makroların Etkin Olmadıgı Bilgisayarda Exel Sayfasında Acılmasını İstemiyorum.Makroların Etkin Oldugu Bilgisayardada Acılmasını İstemiyorum Sadece Bana Özel Olan Birşeylerle Acılmasını İstiyorum.Özellikle Makroların Etkin Olmadıgı Calısma Sayfasını Acmaya Calıstıgında Excel Çalışma Sayfamın Uyarı Vermesini istiyorum. Bunun İçin Önerileriniz Varsa Örnek Calısmalarınız Acil Lazım Paylaşırsanız Sevinirim. Şimdiden Teşekürler. iyi ForumLar...

Verdiğim linkteki örnek bu istediğinizi yapıyor.

Eğer makroların çalıştığı dosyadada açılmasını istemediğiniz sayfalar varsa bu sayfaları gizleyip "çalışma kitabını koru" dan şifre vererek açılmasını engelleyebilirsiniz.

.

Sanırım Ben Sorunu Tam Olarak Anlatamadım Sorunum Şöyle. Benim Birtane Çalışmam Var Burada Bazı Bilgiler Var Önemli Bilgiler. Farzedelim Benim Bilgisayarımda Makrolar Etkin ama Makroların Etkin Olmadıgı Bir Bilgisayarda Çalışma Sayfamı Actığımda Direk Karşıma Exel Sayfası Açılıyor. Ben Makroların Etkin Olmadıgı Bilgisayarda Exel Sayfasında Acılmasını İstemiyorum.Makroların Etkin Oldugu Bilgisayardada Acılmasını İstemiyorum Sadece Bana Özel Olan Birşeylerle Acılmasını İstiyorum.Özellikle Makroların Etkin Olmadıgı Calısma Sayfasını Acmaya Calıstıgında Excel Çalışma Sayfamın Uyarı Vermesini istiyorum. Bunun İçin Önerileriniz Varsa Örnek Calısmalarınız Acil Lazım Paylaşırsanız Sevinirim. Şimdiden Teşekürler. iyi ForumLar...
. . .

İstediğiniz işlem, çalışmanızı excel üzerinde yaptığınız sürece imkansız.
O yüzden size excelli alternatif çözümleri gösterdik.

. . .

Geri