• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel UserForm Kullanıcı Giriş Formu

Excel Vers. ve Dili
Türkçe son sürüm
Merhaba Benim Excelim Var Ben Bu Excelimi Kullanıcı girişli Yapmak istiyorum kullanıcı exceli her açtığında bu giriş formu karşısına çıksın ve belirlediğimiz şifre ve kullanıcı adı ile giriş yapabilsin istiyorum bu arada login form kısmı açıkken excel gizli olsun kullanıcı giriş yapamadan birşey göremesin son olarakda eğer olabiliryorsa bunu gün olarak yapabilirmiyiz 30 gün bittiği takdirde excel açılmasın gibi teşekkürler şimdiden.

internette birtane buldum ama karışık:https://www.onlinepclearning.com/wp-content/uploads/2015/01/Template-Login-Check.xlsm

30 gün dolmamışsa form gelir ve kullanıcı adı şifre ister, yanlış yazılırsa exceli kapatır.
30 gün dolduğunda form gelmez, kitap açılışta uyarı verip exceli kapatır.

Kullanıcı Adı: EXCEL
Şifre: WEBTR

Dosya Ektedir

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
30 gün dolmamışsa form gelir ve kullanıcı adı şifre ister, yanlış yazılırsa exceli kapatır.

Dosya Ektedir
Üstad Benim Excelimde Auto Open Var Herşeyi Gizliyor Tamamını Fakat Üyelik Sistemi Gelince Üst Taraf Açık Kalıyor Orayı Nasıl Gizleriz giriş ekle sayfadüzeni kısmını diyorum.

Dosya Ektedir
Excel Kendini Kapatmıyor Yanlız ? Süresi Bitince

Ben de kapatıyor siz de neden kaynaklı kapatmıyor anlamadım?
Çalışma kitabının kod bölümünde tarih kısmından kaynaklanabilir.

DateOpen = DateSerial(2019, 4, 24) 'bu kısımdaki tarihten 30 gün sonra kapatır (24.04.2019)

Hatta videosunu bile çektim.
https://drive.google.com/open?id=1qO_4LBHyEHbUi6DVyt-Vy-pW4g0vH8qh

Son düzenleme:
Geri