• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel Tablosunu PDF formatında kaydetme

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Ev ve Ofis 2016
Merhabalar. Ben excel tablosuna 137 sayfa bir veri girdim. Farklı kaydet seçeneği ile pdf formatında kaydettim. Açtığım pdf dosyası da 137 sayfa görünüyor. Lakin 87. sayfadan sonrakiler hep boş sayfa. Ama verilerin hepsi tam. PDF dosyasında geriye kalan boş sayfaların çıkmaması için ne yapabilirim.
Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Kolay gelsin.

Kahramang1 öncelikle 137 satır veri girdiğinizi düşünüyorum. Veri içeren tüm satır ve sütunları seçtikten sonra, yazdır sayfasından seçimi yazdır seçeneğini işaretleyerek bu isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. 137 sayfalık veri içeriğini size yazmamışım. Excel tablosunda veri yok maalesef. Bir dosyadan "ekran alıntısı aracı" ile resim formatında kesme yapıp, excel dosyasına yapıştırıyorum. Word ile bunu yapmak zor geliyor bana. O nedenle excel, satırları veri girilmemiş olarak görüyor. Baskılı ön izleme yaptığımda 137 sayfa görünüyor. PDF olarak kaydettiğimde de 137 sayfa görünüyor. Ama PDF dosyası açıldığında tüm resimler görünüyor ama örneğin 87. sayfadan sonraki tüm sayfalar boş çıkıyor.
Teşekkürler.

yukarıdaki örnekte 137 sayfa excel dosyası farklı kaydet ile pdf olarak kaydedildi. Pdf de 87. sayfadan sonraki sayfalar hep boş. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu konularda çok iyi değilim. İnşallah başarabilmişimdir. Teşekkürler ilginiz için. Kolay gelsin.

Merhaba,
Baskı önizlemeye bakarsanız dosyanızın zaten 78 sayfa olduğunu görebilirsiniz. Belirttiğiniz pdf dosyasında eksik bir bölüm yok. 23.11 numaralı son tablo pdf dosyasının da son verisi. Buradaki diğer boş sayfalar yazdırılacak bölümün J sütununa sığmamasından kaynaklanıyor.
J sütununun genişliğini birazcık artırdığınız zaman 78 sayfa olarak düzeliyor.
İyi çalışmalar...

bugrakatas ve mucit 77, ilginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. J sütununu biraz genişletmem problemi çözdü. Kolay gelsin.

Geri