- Excel Vers. ve Dili
- Excel : 2010
Eğer bu şekilde sonuç almazsanız, bu tür yazıları Excel ortamında yapabilirsiniz. Bir diğer yöntem, Word ortamında Elektronik Tablo(Excel) kullanarakta yapabilirsiniz.
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Saygıdeğer dostum,Rar ile sıkıştırma yaparken bağlantısız olan Word dosyasını yüklemiş olabilirim, şimdi test edip denedim. Excel sayfasındaki Word belgesindeki yazı ya tıkladığınızda dosya açılırken bağlatlılar olduğunu söyleyeek evet derseniz excel dosyasındaki veriler Word belgesinde güncellenecektir. İhtiyacınız olan kısımları siz kendiniz uyarlayabilirsiniz, Word belgesinde çıkmasını istediğiniz kısma imlece getirip excel dosyasındaki hücreden kopyala yapıp Word belgesine yapıştırma seçeneklerinden özel yapıştır/bağlantılı yapıştır/biçimlendirilmemiş metin seçeneğini seçip tamam dediğinizde işlem bitmiş olacak. Kolay gelsin.
Üstadım bir örnek istirham etsem mümkünmü?Eğer bu şekilde sonuç almazsanız, bu tür yazıları Excel ortamında yapabilirsiniz. Bir diğer yöntem, Word ortamında Elektronik Tablo(Excel) kullanarakta yapabilirsiniz.
Seyit Bey,dediğinizi denedim.Excel tablosundaki bir veriyi kopyaladım.word sayfasında bağ yapıştır yaptım.1 kere oldu.ama bunu her defasında tekrarlamam gerekiyor.Ben istiyorumki excel tablosundaki verileri değiştirdiğimde word belgesindeki tüm veriler değişsin...saygılarımla.Cafer bey, Excel'deki verilerinizi Word'de Bağ Yapıştır > Metin şeklinde yapıştırırsanız istediğiniz sonuca ulaşırsınz. Excel'deki veriler değiştiği an Word'de de değişir, iki kitabıda açıp deneyiniz.
Üstadım, o zaman ben bir de ya yanlışlık yapıyorum ya da eksik işlem yapıyorumCafer bey, Excel'deki verilerinizi Word'de Bağ Yapıştır > Metin şeklinde yapıştırırsanız istediğiniz sonuca ulaşırsınz. Excel'deki veriler değiştiği an Word'de de değişir, iki kitabıda açıp deneyiniz.
Üstadım aynısını denedim ama herhangi bir değişiklik olmadı.Vazgeçtim artık.Siz de zahmet etmeyin.Allah razı olsun.Lütfen hakkınızı helal edin.Saygılarımla...Cafer bey, Giriş > Yapıştır > Özel Yapıştır, çıkan pencreyi aşağıdaki gibi yapıp deneyiniz.
![]()