• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel Tablosu için acil yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tchsyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
exell2007
Arkadaşlar ekte ornek dosyam var. Sheet 1 de bir kişi 3 adet hizmet alıyor. A hizmeti, Bhizmeti, Chizmeti. bu verileri gün sonunda sheet 2 ye Hizmet bazında Alt alta otomatık aktarmam lazım. sabit alan tum hızmetlerde kullanılmak uzere, A, B, C hizmeti hepsini alt alta getirmek istiyorum. Hergün hizmet alan kişi sayısı değişmekte. nasıl bir makro yazabilirim dosyayı ınceleyip yardımcı olurmusunuz?

Ekli dosyalar

Bu konuda bir üstad yokmudur yardım edebilicek??

Merhaba,
Aşağıdaki kodu Modüle yapıştırıp dener misiniz?
Kod:
Sub HizmetBirleştir()
Set s1 = Sheets("Sheet1")
Set s2 = Sheets("Sheet2")
For j = 9 To 20 Step 4
    For i = 3 To s1.Cells(Rows.Count, j).End(3).Row
        ss = s2.Range("B" & Rows.Count).End(3).Row + 1
        s2.Range("B" & ss & ":H" & ss).Value = s1.Range("B" & i & ":H" & i).Value
        s2.Range("I" & ss & ":L" & ss).Value = s1.Range(s1.Cells(i, j), s1.Cells(i, j + 3)).Value
    Next
Next
    MsgBox "İşlem Tamamlandı", vbInformation, "dEdE " & Application.UserName & "'e Başarılar diler."
End Sub

çok teşekkür ederim oldu. fakat saat bilgisi olmayan verileri alma deme imkanımız varmı?

çok teşekkür ederim oldu. fakat saat bilgisi olmayan verileri alma deme imkanımız varmı?

Merhaba,
Kod:
Sub HizmetBirleştir()
Set s1 = Sheets("Sheet1")
Set s2 = Sheets("Sheet2")
For j = 9 To 20 Step 4
    For i = 3 To s1.Cells(Rows.Count, j).End(3).Row
    If s1.Cells(i, j + 1).Value = "" Then GoTo Atla
        ss = s2.Range("B" & Rows.Count).End(3).Row + 1
        s2.Range("B" & ss & ":H" & ss).Value = s1.Range("B" & i & ":H" & i).Value
        s2.Range("I" & ss & ":L" & ss).Value = s1.Range(s1.Cells(i, j), s1.Cells(i, j + 3)).Value
Atla:
    Next
Next
    MsgBox "İşlem Tamamlandı", vbInformation, "dEdE " & Application.UserName & "'e Başarılar diler."
End Sub

Geri