Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba.
Maksatınız A1 (yani 1'inci satırlık veya A1:A10 aralığı gibi 10 satırlık bir bölümü sürekli görünür kılmak ise; bunun yöntemi görünmesini istediğiniz son hücrenin bir altındaki hücre seçiliyken, GÖRÜNÜM menüsündeki BÖLMELERİ DONDUR seçeneğini kullanmak değil mi acaba?
Sayın mucit77
Aslın da başka bir sayfada "Kod tanımlı tabloda biçim değişikliği." başlıklı bir konu açmıştım.Ne yazık ki uzun süredir hiç yanıt alamadım.Ben de kendim aklıma gelen yöntemleri denemek istedim.Tek bir excel sayfası 2 farklı sayfaymış gibi gösterilebilirse olur gibi geldi.Fakat sayfa da makrolar var ve düşündüğüm gibi olmadı.Sizden ricam diğer açtığım konuya bakıp olabilir mi olamaz mı en azından bir yanıt vermeniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.