Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
User Form üzerinde Label eklenince ControlTipTex 'e birşeyler yazılabiliyor. Fakat excel sayfasında eklenen Label da ControlTip Text yok. Excel sayfasındaki label a nasıl ControlTipText ekleyebeliriz.
Teşekkürler
ben ekteki dosyada uyarladım. bir sayfada 1 adet label ve diğer sayfada 2 adet commandbutton var. bunların sayısını artırmak ve farklı kontrollerde kullanmak mümkün. gerek sayfa ve gerekse standart modüldeki kodlarda gerekli düzeltmeleri yapmak kaydı ile tabii.
misal ben link'teki2 ve 6 nolu mesajlardaki kodları aynı anda kullanabilmek için sonlarına sıra ile 1 ve 2 rakamlarını ekledim. sonra bu fonksiyonların çağırıldığı olay kodlarında da isimleri güncelledim.
yine kodlarda Tip için çıkması istenilen metni de değiştirmek gerekiyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.