• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel Sayfalarındaki Link Sorunu

Excel Vers. ve Dili
2010 ingilizce
Merhabalar arkadaşlar,

Firmamızdaki excel dosyaları ile başım dertte. Ne yaptımsa çözemedim, uğraştım durdum ama olmadı. Dosyayı ekte gönderiyorum.

Sorun; Açılan sayfada tepede enable link die bir şık çıkıyor. Eğer enable et dersen yaklaşık 10 dk excel beni bekletiyor ve link ettiği dosyaları bulamadım diyor. Bende tamam bu linki kaldır o zaman diyorum kaldırmıyor. Hemen hemen böyle yüzlerce excel dosyamda sorun var. Herkes üzerine kopyalayarak zamanında ilerlemiş, böylece bütün dosyalarımda aynı sorun var. Üzerindeki Linki temizleyemiyorum.

Tahminimce çalışanlardan biri eski şirketinden excel formatı getiriyor ve düzenleyip burda kullanmaya başlıyor, tabi bütün link vb. şeylerde burda çalışmıyor.

Yardımcı olurmusunuz
Teşekkürler,

Ekli dosyalar

Varmıdır bilen, ekteki dosyayı açıp bi bakın arakdaşlar...

Merhabalar arkadaşlar,

Firmamızdaki excel dosyaları ile başım dertte. Ne yaptımsa çözemedim, uğraştım durdum ama olmadı. Dosyayı ekte gönderiyorum.

Sorun; Açılan sayfada tepede enable link die bir şık çıkıyor. Eğer enable et dersen yaklaşık 10 dk excel beni bekletiyor ve link ettiği dosyaları bulamadım diyor. Bende tamam bu linki kaldır o zaman diyorum kaldırmıyor. Hemen hemen böyle yüzlerce excel dosyamda sorun var. Herkes üzerine kopyalayarak zamanında ilerlemiş, böylece bütün dosyalarımda aynı sorun var. Üzerindeki Linki temizleyemiyorum.

Tahminimce çalışanlardan biri eski şirketinden excel formatı getiriyor ve düzenleyip burda kullanmaya başlıyor, tabi bütün link vb. şeylerde burda çalışmıyor.

Yardımcı olurmusunuz
Teşekkürler,

ekte de bahsettim incelersiniz. Ad tanımlamaları dolu. bahsettiklerimi yaptıktan sonra dosyaya otomatik gelen veriler gelmeyebilir. ama kilitlenme sorunu kalkar. kolay gelsin.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    100.1 KB · Görüntüleme: 3
Yardım için teeşkkürederim, böyle bir sürü dosyalar var :(

Bir soru daha, xlsx veya xls dosyaların bazılarını kaydederken tablo renkleri ve formatı bozulmuş bi şekilde kaydediyor bunun sebebi nedir ? isterseniz dosyanın kendisinide gönderebilirim.

Bu arada bahsettiğiniz yerimi sileyim yoksa onun gibi bütün sutunları mı sileyim ?

MSJ4
olası birçok sebep var;
virüs,
office programının dosyalarının bozulması,
windows dosyalarının bozulması
gibi.

MSJ5
evet, ad yöneticisinde görünen bütün satırları tek seferde seçip silin.

Arkadaşlar

230 MB bir excel dosyasımı olur, içinde bir sürü formül ve 430 bin satır var, bunun aza indirmemizin bi yolu varmıdır ?

Geri