• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excel sayfaları görünmüyor

Excel Vers. ve Dili
excel2000 tr
sevgili arkadaşlar nerede hata yaptım bilmiyorum ama hazırladığım excel dosyasını açtığım zaman makroları etkinleştirme de desem etkinleştirde desem excel açılıyor ancak sayfalar görünmüyor. Ayrıca araçlar menüsündeki seçenekler pasif halde. Hangi makroyla sayfaları geri getirebilirim.

Merhaba,

Ekran görüntüsünü eklemeniz mümkün mü?

sayın Korhan Ayhan resim görüntüsü ektedir. Yalnız resim office 2007 ye ait. Programı ise 2003 te yapıorum bilginiz olsun

Ekli dosyalar

sayın Korhan Ayhan resim görüntüsü ektedir. Yalnız resim office 2007 ye ait. Programı ise 2003 te yapıorum bilginiz olsun

Bu ekran görüntüsünde hiç birşey yok dosyanız gizli bilgileri içermiyorsa buraya ekleyin bir bakalım tabi sayfası görünmeyen dosyanız için

sayın halit3 dosyayı gönderemem sorun exceli açtığımda buradakalıyor olması sayfalar görünmüyor. Ayrıca bazı menülerde pasif halde çalışmıyor. Örneğin Araçlar menüsündeki seçenekler bölümü çalışmıyor.
Saygılarımla

sayın halit3 dosyayı gönderemem sorun exceli açtığımda buradakalıyor olması sayfalar görünmüyor. Ayrıca bazı menülerde pasif halde çalışmıyor. Örneğin Araçlar menüsündeki seçenekler bölümü çalışmıyor.
Saygılarımla

sevgili arkadaşlar nerede hata yaptım bilmiyorum ama hazırladığım excel dosyasını açtığım zaman makroları etkinleştirme de desem etkinleştirde desem excel açılıyor ancak sayfalar görünmüyor. Ayrıca araçlar menüsündeki seçenekler pasif halde. Hangi makroyla sayfaları geri getirebilirim.

1. mesajınızla 3 mesajınızda belirttiğiniz durum çok farklı

1. mesajda excel dosyasının sayfaları görünmüyor diyorsunuz.
3. mesajınızda exceli açtığınızda sayfalar görünmüyor diyorsunuz,

Çözüm olarak kullandığınız excel proğramınızı yeniden yükleyin.

Merhaba,

Sanıyorum ThisWorkbook altindaki "IsAddin" bölümü True değerini almış. Bu sebeple sayfalarınız görünmüyor.

Ekteki dosyayı indirip açarken makroları etkinleştirin. Büyük ihtimalle sorununuz düzelecektir.

Ekli dosyalar

Geri