• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excel şarta bağlı veri aktarımı

Excel Vers. ve Dili
2007
slm arkadaşlar
elimde çalıştığım yerin ödeme kayıtlarını tuttuğum excel sayfası var.benim amacım burda yer alan bilgileri belirli şarta göre başka excel sayfasına aktarmak.mesala ankara yazan firmaların fatura tutarlarını başka excel sayfasına aktarmak mesala 30 tane ankaradan fatura varsa diğer sayfada bu 30 tane faturanın tutarları ayrı ayrı yazsın.yani 30 satır şeklinde.

makrosuz yapma imkanım varsa sevinirim. düşeyarayla tek bir hücreiçin verileri getiriyorum benim istediğim kaç tane varsa hepside gelsin

Merhaba İyi Çalışmalar
Örnek Dosya Ekleyebilirseniz.

öncelikle teşekkür ederim ilgin için

ekteki giderin tertibi sütununda 150.03.03 yazan yerdeki firmaların fatura tutarı kısmındaki bilgileri başka excel dosyasına aktaracağım. yani ne kadar 150.03.03 tertib numaralı firma varsa fatura tutarı sütunundaki bilgileri başka excel dosyasına aktaracağım.

Ekli dosyalar

Merhaba İyi Çalışmalar
Dosyanız Ektedir.

Son düzenleme:
kardeş sağol emeğin için ama sadece fatura tutarı kısmındakiler olacak listede

bu hazırladığına da emek çekmişsin kardeş teşekkür ederim emeğin için
ama bana sadece fatura tutarları lazım yani sadece bir sütun lazım

Dosyanız Ektedir.

Son düzenleme:
Dosyanız Ektedir.

Son düzenleme:
tamam kardeş allah razı olsun olay bu sağol fakat arka plan rengi neden gri
yanlış anlama

İsterseniz Renksiz Yapın
Size Kalmış Herhangi Bir Nedeni Yok
Kolay Gelsin İyi Çalışmalar.

birde şunu sorayım şimdi bu 150.03.03 liste halinde çıkarttın.
ben bu 150 ile başlayan kodlarda hangi alım yapılıyorsa listesini tutuyorum.ekte dosyasını göndereyim.
mesala 150.03.03 olarak listeyi çıkarttıkya 150.03.01 yazanlarında ayrı bir yeri var yani senin anlayacağım bu kodlar malzeme kodları hepsi ayrı hesap tutuluyor. ben sana örnek dosya göndereyim. bunları ben ilk gönderdiğim dosyaya girince oraya da gitsin.

Geri