• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel öğrenme konusunda fikirleriniz

Excel Vers. ve Dili
2013
Merhaba Sayın forum üyeleri.

Kısaca benim buraya neden üye olduğumu açıklayayım. Şimdi okuyorum ve ileride Allah nasip ederse finans bölümünde çalışacağım.

Bu konuda sizden excel nasıl öğrenilir diye soru sormayacağım çünkü az araştırdım sonuçlar aynı.
Ben burada kimleri takip ederek daha iyi ilerleyebilirim.

Örneğin şu kişiyi takip edersem grafiği öğrenirim farklı bir kişiyi takip edersem şunu öğrenirim gibi...

Makrolar yada formüller diye ikiye ayırma yapmayacağım. Üç dört sene içerisinde oldukça fazla yol alacağımı umuyorum.

Teşekkürler.

Merhaba,
Naçizane fikrimi belirtmek isterim;
Forumda birbirinden değerli üstat arkadaşlar var ve Allah onlardan razı olsun büyük bir özveriyle herkese yardımcı oluyorlar.
Ancak kişileri takip yerine konuları takip etmeniz daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Zaten forumda Makrolar - Formüller - Grafikler vb. gibi konu başlıkları kendi içinde ayrılmış durumda. Ben şahsen sorulan her soruyu kendim çözmeye çalışıyorum. Bir süre sonra ilk başta size "yok ben bunu yapamam" dediğiniz sorular artık bunu bende cevaplarım durumuna geliyorsunuz(Her ne kadar şuan emekleme seviyesi olsamda :) ) Ancak bir süre sonra sizde göreceksiniz ki günden güne gelişiyor ve ilerleme kaydediliyor.
Ben çok faydasını görüyorum.
Ayrıca Altın üyeliğin sağladığı Video Dershane de bu anlamda bulunmaz bir nimet. Onuda ayrıca tavsiye ederim.
Saygılar.

Sayın Murant1, öncelikle foruma hoş geldin.
Burada öğrenilecek okadar çok konu varki hangisini öğreneyim diye şaşıracaksınız. Forum Birbirinden kaliteli(Excel Konusunda) üstatlar varki her birinin elinde altın bilezik var. Emin olunki grupta 1 tane bile işe yaramaz üye yok.
Üstatları takip ederek birşeyler öğrenebileceğinizi sanıyorsanız aldanırsınız. Çünkü USTA KULLANICILAR Bu böyle yapılır şöyle yapılır diye bir şey söylemiyorlar. Kullanıcıların tamamı kendi sektör veya ilgi alanları ile ilgili çalışmalar yapmakta bu çalışmada takıldıkları konularda destek istemektedirler. Buradaki üyelerde bu çalışmaları doğrultusunda bizlere yardımlarını hiçbir zaman esirgemeden yardımcı oluyorlar.
Naçizane fikrim kendi sektör ve ilgi alanınızla ilgili küçük çalışmalara başlamanız ve bu konuda yardım alarak ilerlemenizi tavsiye ederim.
Saygılarımla

Geri