istanbulcahan
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- Office 365 (Türkçe)
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 12-11-2025
Linkte dosya bulunamıyor.linki yenilermisiniz.
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Hangi link çalşmıyor? Programın sayfası yazan linki tıklayıp oradan dosyaya ulaşabilirsiniz.Linkte dosya bulunamıyor.linki yenilermisiniz.
Bu linki tıklayıp, 0 seconds... olduktan sonra bir kaç sn beklediğinizde download başlıyor.
Aynı linki chrome da da denedim. sayım 0 olduğunda, 24 sn sonra dosya kaydetme ekranı geldi.chrome edge ikisinde de aynı ikisinde de sorun olurmu
Açılışta makrolar etkin mi? Bazı antivirüs programları eklentileri açılışta engelleyebiliyor. Bir kaç kişide denk geldim.Sayın asri,
Eklentiyi indirdim, gerek video ve gerekse word dosyasındakileri aynen yaptım. Excel dosyasında sağ click yaptığımda, "Özel İşlemler Menüsü" gözükmüyor.
Kurduktan sonra bilgisayarı açıp kapattım, hiç bir şey değişmedi.
Kesin olmamak ile birlikte, sanırım AVG kaynaklı bir durum.Sayın asri,
Bilgilendirmeniz için teşekkürler.
Makrolar etkin, antivirüs olarak AVG İnternet Security kullanıyorum. AVG'yi kapatmadım. Mesajımdaki resimde de görüleceği gibi, sizin yazdıklarınızı aynen uyguladım.
Sevgi ve saygılar.
Öneriniz için teşekkür ederim.....ÖNERİM: İlgili yer "İlk Harfler Büyük Son Kelime Büyük Olsun" şeklinde düzenlenip isimler şöyle yazdırılabilir:Mehmet Emin BULUT
BİR SORU: Daha önce bu menüyü kuranlar güncelleme çıkınca nasıl bir işlem yapmalılar? Direkt üstüne exe'yi mi kurmalıyız..