• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excel kolon sorunu

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Merhaba

ek'teki tabloda gerekli tablo ve açıklamaları yazdım yardımcı olursan çok sevinirim

Selamlar

Ekli dosyalar

Sorunuzu sormuşsunuz ancak yeterince açıklama mevcut değil tablonuza baktığımda birşey anlamadı. Ne neye bölüncek veya ne ile çarpılacak sütunlarda olan başlıklardaki kısıltmaların anlamlarını bilmiyorum gibi

Formüller ile ilgili bir sorun yok. kolon da sorun var. sarıya boyalının dışında ki kolonlarda formüller doğru çalışıyor. sarıya boyalı olan da hiç bir bilgi gelmiyor(tablo 2). sağındaki solundaki tabloya veri geliyorsa sarıya boyalı alana neden veri gelmez. Formülleri kontrol ettim sorun yok...

Formüller ile ilgili bir sorun yok. kolon da sorun var. sarıya boyalının dışında ki kolonlarda formüller doğru çalışıyor. sarıya boyalı olan da hiç bir bilgi gelmiyor(tablo 2). sağındaki solundaki tabloya veri geliyorsa sarıya boyalı alana neden veri gelmez. Formülleri kontrol ettim sorun yok...

Formülleri kontrol ettim sorun yok diyorsunuz ama ortada bir sorun da var. Siz bunun kolondan kaynaklandığını düşünüyorsunuz, formülleri bizde görseydik belki başka bir sebebi de vardır.

Örneğin F13 hücresine =H4/2,2846 yazdığımızda pekala 7,90 sonucunu veriyor.

Geri