• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excel kasa ve cari

Excel Vers. ve Dili
excel2007
Merhaba Arkadaşlar,
kendi kendime birşeyler yapmaya çalıştım ama formulleri başaramadım,
-Kasa giriş ekranından normal kasa hareketlerini giriyoruz, sonundaki toplam anlık kasa formülünü yapamadım,
-Detay raporda firma için girilen açıklamaya göre toplam tutarları getiremedim,
-Cari raporu oluşturamadım,
-son bölümde günlük kasa raporunu oluşturamadım,
Şimdiden yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba Arkadaşlar,
yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum lütfen yardım edermisiniz?

Kasa raporunu özet tabloyla yaptım ama diğer raporlardan ne yapmak istediğinizi tam olarak anlayamadım.

Ekli dosyalar

Teşekkürler özet tablo için,
benim tam olarak istediğim kasa giriş ekranından değerlerin girilip, günlük kasa raporundan girilen tarihe göre kasayı vermesi ve cari rapor sayfasındanda cari borç ve alacakları vermesi,
arkadaşlar lütfen önemli sona yaklaştım yardım edermisiniz?

Ekli dosyalar

Arkadaşlar Merhaba,
günlük kasa raporunda;günlük kasa bakiyeyi nasıl hesap edebilirim?

Arkadaşlar Merhaba,
günlük kasa raporunda;günlük kasa bakiyeyi nasıl hesap edebilirim?

15.inde açtığım konumdaki sorunuma bugün 16.günüm olmasına rağmen hala çözüm bulabilmiş değilim, ilgilenen ve ilgilenmeyen arkadaşlara teşekkürler !!!

15.inde açtığım konumdaki sorunuma bugün 16.günüm olmasına rağmen hala çözüm bulabilmiş değilim, ilgilenen ve ilgilenmeyen arkadaşlara teşekkürler !!!

bu kadar sinirlenmeyin sakin olun :)

ekteki dosyayı inceleyin
günlük kasa raporunda açılan kutudan günü seçiniz. bugün getirecektir. manuel de girebilirsiniz. diğer hücrelere veri girişi kısıtlanmıştır.
istediğiniz böyle bir şey mi ?

Ekli dosyalar

Teşekkürler ilginiz için, gayet istediğim gibi, tek bir sorun var cari rapora filtre koyabilirmiyiz? bunu yaparsak benim iş tamamdır. tekrar çok teşekkürler.

Teşekkürler tekrar, hallettim, şu ilk satırı nerden sabitliyoruz aşağıya doğru sayfayı çekerken baştaki satırın gözükmesi için?

1. satırın sabitlenmesi için
hücre 2. satırda iken
Pencere > Böl
sadece çizgi olarak gözükmesi için "Pencere > Böl" işleminden sonra "Pencere > Bölmeleri dondur" seçeneğini tıklayın

kolay gelsin

Teşekkürler son bir soru,sütunların gizleme işini yani siyah gösteriyor sadece veri girilecek yeri nasıl bırakıyoruz?

sütun gizleme
sütun başlıklarından seç sağ tuşa bas gizle yi tıkla

sütun gizleme derken onu kastetmedim veri girişinide gizlemeyi tam olarak nerden yapıyoruz,

Geri