• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excel ile veri ambarı oluşturulması.

Merhaba
Dosyanızı denedim çalışıyor. gayet güzel bir şekilde
Dosyalarınızın bazılarında şifreli giriş var. Bazılarında ise formülle veri aldığınız için formüllerin bağlantıları problemli onları düzeltin yada çıkan butonları ona göre tetikleyin.

Bu tarz işlemlerde dosyalarınızın şifresiz olmasında fayda var. Eğer şifreli kullanmak zorundaysanız şifreyi makro içine entegre etmek gerekecektir. Eğer hepsindeki şifre sabitse işiniz kolaylaşır. Aksi halde her dosya için kod satırı oluşturmak gerekecektir.

Evet hepsindeki şifre sabit.Sayfa koruma şifreleri olacak formülleri ve yapıyı korumak için.Bir de verilerini çekmek istediğimiz sayfalar ( Analiz Sonuç) da başka sayfalardan besleniyor ve beslendiği sayfalar da açılış şifreleri mevcut.Sanırım bu şifreler problem oluşturuyor. Getir tuşuna basıldığında o sayfaları tek tek açarak şifre soruyor.Bu sorun makro içerisine şifre yerleştirilerek aşılabiliyor ise sayfa korumaları ve açılış için kullanacağım şifre : 3452

Son düzenleme:
veri ambarı oluşturulması..

Merhaba,
Bu konuyu yaklaşık 1 yıl önce açmıştım ancak istediğim sonuca tam olarak ulaşamamıştım.Bir süreliğine sonuç almayı ertelemiştim.Şimdi aynı ihtiyaç yine oluştu. Bu nedenle konunun çözüme kavuşabilmesi için daha sade biçimde dosya ekledim. Dosya içerisinde Kasım ayına ait bir dosya ve onun içerisinde de 1.GÜN , 2.GÜN , 3.GÜN adında 3 dosya daha var. Ayrıca " YILLIK ANALİZ SONUÇLARI" adında da bir excel dosyası mevcut.Tüm verilerin toplanacağı dosya bu dosya.Bunu içinde mevcut bir kod var ancak çalışmıyor.
Yapmak istediğim şey konun önceki kısımlarında anlatıldığı için tekrar anlatıp daha karmaşık hale getirmek istemiyorum. Dosyalar içerisindeki excel dosyalarının bazılarında açılış şifresi , tamamında da koruma şifresi var.Tüm şifreler ortak.
Şifre: 3452
Konunu çözümünde yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Geri