• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel İle Stok Programi OluŞturma Yardimlarinizi Beklyorum

sayın skaytan

istediğiniz gibi olduysa ne mutlu, ne demek rica ederim, kolay gelsin

Stok Programi

Sayin ArkadaŞlar Ekte GÖnderdİĞİm Stok Programinda Enson Sayfa Olan Malzemeler Kisminda ÜrÜnlerİ Ve Kod Numaralarini GİrdİĞİmde Bana Ana MenÜde Sadece Malzemenİn İsmİnİ Gİrmem Yetİyor Kod Kismina İkİ Kere Tiklayarak Kodunu Kendİsİ Atiyor Fakat Ben Malzeme Adi Ve Kodu Kisminin Aktİf ÇaliŞmasini Nasil Yaparim Bİlmİyorum Yanİ Malzemenİn Kodunu GİrdİĞİm Zamanda Otomatİk Olarak İsmİ Çiksin İstİyorum Fakat Yapamadim Yardimci Olursaniz Çok Sevİnİrİm:)

arkadaslar bu stok programından malzeme kayıt edince stoga direk olarak işlenmiyor nasıl yapacaz bi fikri olan varmı

hayır hocam böyle değil ilk ana menüde malzeme kodu yazan userformda kodu girdiğim anda üstte ki malzemenin ismi otomatik gelsin şu anda malzemenin ismi grildiğinde kod bölümüne 2 kere tıklandığında kendisi otomatik kodu atıyor
yinede ellerinize sağlık teşekkürler

Merhaba arkadaşlar

Ben Ömür, sitenize yeni üye oldum.Öncelikle böyle güzel ve faydalı bir site yapımında emeği geçen herkese teşekkürler.Keşke daha önce öğrenseydim bu sitenin varlığını.Sitede bütün konuları tek tek inceleyeceğim öğrenmek istediğim çok konu var.Ancak yeni başladığım iş yerinde ivedi bir şekilde stok takibi yapmam gerekiyor.Konu hakkında ihtiyacım olabilecek bir liste çalışması yaptım ancak internet üzerinde yaptığım araştırmada excelle neler yapabileceğimi gördükçe hazırladığım listeyi geliştirmek istedim.Ama dediğim gibi konu acil olmasından dolayı ve çalıştığım bilgisayarda excel in son versiyonu yüklü olmasından dolayı çok zaman alacak bu yüzden sizlerden yardım istemeyi uygun gördüm.Bana yardım edebilirmisiz...

Ekli dosyalar

istediğiniz ürün girişlerini ve çıkışlarını form üzerinden yapın "stok" sayfasına malzemenin adını yazdığınızda stok miktarını görebilirsiniz, bu arada ben formülü 25. satırda bıraktım siz istediğiniz kadar aşağıya kopyalayabilirsiniz, rica ederim iyi çalışmalar..
ben açamıyorm dosyayı ltf yardımmmmmm:((

istediğiniz ürün girişlerini ve çıkışlarını form üzerinden yapın "stok" sayfasına malzemenin adını yazdığınızda stok miktarını görebilirsiniz, bu arada ben formülü 25. satırda bıraktım siz istediğiniz kadar aşağıya kopyalayabilirsiniz, rica ederim iyi çalışmalar..

bana yardım edin neden kullanmıyor ve açamıyorm :((

Geri