• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel İle Notları Mail İle Gönderme

Bu proğramın çalışması için mutlaka gmail hesabınız olmalı

1-veri.xls dosyasını aç 2. satırdan başlamak üzere A sutünuna mail adreslerini yaz ve dosyayı kapat
2-mail.exe dosyasını aç
3-kullanıcı adı ve parolayı yaz
4-veri al düğmesini tıkla
5-liste kutusundan mail göndereceğin adresleri seç
6-seçilenlere mail gönder düğmesini tıkla

not: bu uygulama ile bilgisayarınızdan mail gidip gitmediğini kontrol etmektir.

Ekli dosyalar

Kod:
.Htmlbody = "<br>Öğrenci Numarası : " & ogrencino & "<br>Öğrenci Adı : " & ogrenciadi & _
             "<br>" & RangetoHTML(Alan) & .Htmlbody

Hocam 2010 kurup denedim,yukarıdaki kısımda hata veriyor sarı renk oluyor ,göndermiyor.outlook denedim mesaj gönderip alıyor.

Merhaba

Farklı bir yaklaşımla aşağıdaki dosyada bir deneme yaparmısınız.

kodun bu bölümüne kullanıcı adını ve parolanızı yazın
Kod:
kullanici_sahibi = "[COLOR="Red"]kullanıcı adı[/COLOR]"
kullanici_parola = "[COLOR="red"]parola[/COLOR]"

NotAnalizi sayfasında AC sutununa mail göndereceğiniz kişilere (X) işareti koyunuz aksi taktirde maail gitmeyecektir.

NotAnalizi sayfasındaki komut düğmesine tıklayınız

Not: hücrelerde gerekmedikçe birleştirme yapmayınız.

Ekli dosyalar

Hocam benim anlamadığım şu bende office 2003 vardı,aynı program mail atıyordu.Office 2007 yükleyince hata vermeye başladı.Dediğinizi yaptım olmadı hocam...

Neyi yaptınız olmadı
mail gitmedimi

26 nolu mesajdaki dosyayı yeniden güncelledim
dahada olmassa Outloku sil birde öyle dene çünkü kod buna ihtiyaç duymuyor.

eğerki hala gitmiyorsa bilgisayarınızda kısıtlama olabilir veya mailinizde bir kısıtlama olabilir.
başka bilgisayarda deneyebilirsiniz.

Hocam program içinde öğrenci analizi sayfası var.Her öğrencinin eksik öğrendiği konuları gösteriyor.Bu sayfada öğrenci eksik konu analizlerini de mail gönderebilir miyim word yada pdf şeklinde...

Ekli dosyalar

Yukarıda mesajdaki programda öğrenci eksik konu analizlerini de mail gönderebilir miyim word yada pdf şeklinde...

Hocam eline sağlık,yalnız mail göndere tıkladığımızda mail adresleri ekli tüm öğrencileri mail olarak gönderebilir mi?Bunu word yada pdf olarak gönderebilir mi?

Hocam eline sağlık,yalnız mail göndere tıkladığımızda mail adresleri ekli tüm öğrencileri mail olarak gönderebilir mi?Bunu word yada pdf olarak gönderebilir mi?

Tüm öğrencilere tek mailde nasıl göndereceksiniz.
Her birinin notu ayrı , eksik konuları ayrı.

Şu hali ile zaten tüm öğrencilere tek tek mail göndermekte.

Arkadaşlar excel ile sms gönderimi yapılabilir mi?

Geri