• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel i aynen htlm içinde çalıştırabilirmiyiz

Excel Vers. ve Dili
Türkçe Microsoft Office Excel 2007
Merhaba Arkadaşlar,

Çok araştırdım. Bu konuya benzer sadece şu linki bulabildim. http://www.excel.web.tr/f48/excel-i-sitede-caly-tyrma-t70367.html

*.xlsm uzantılı dosya oluşturduk. Bu dosyayı kendi sitem üzerinden aynen içinde değişiklik yapılamıyacak şekilde Html içerisinde yayınlayabilirmiyiz?
Sorun şu kullanıcılar, veri tabanından tarihe göre veri çekerek form da görebilmeliler. Grafikleri tarih aralıklarına göre görebilmeliler. her kullanıcı kendi dosyasını şifreleriyle görebilmeliler.
Bu mümkünmüdür, bunu yapan arkadaşlarımız var mı? Nasıl yaptılar? Bir yol gösterirseniz sevinirim. Bilmem ki bu özel yazılabilir mi?
Saygılarımla

Hocam sizin belirttiğiniz linkleri denedim. Bunlarda dinamik olayını bulamadım. Benim istediğim web te tarihe göre excel deki verileri html de gösterebilmekti. Başarısızlıkla sonuçlandı.
Uzman bir arkadaşla görüştüm. Dosyamı aynen verdim. PHP dilinde üzerinde çalıştı. Ama arkadaş Dinamik olarak bunun zor olduğunu hatta nerdeyse imkansız olduğunu bana söyledi:(.
Yani serverların macroları sevmediği belli. Konuyada çok yanıt gelmediğinden sanırım bu konu ilerlemeyecek :(

Geri