- Excel Vers. ve Dili
- Excel Vers. ve Dili Ofis 2019 TR 64Bit
Arkadaşlar Merhaba,
Excel dosyam kullandığım bir kod mantığı var.
Günlük doviz kurları hareketli olduğu için, ben bir gün öncesinin kurlarını alarak takip ediyorum. Mesela Excel tablomu açtığım bugün 06/02/2017 ise, tabloda " =BUGÜN()-1 " formülüyle, 05/02/2017 tarihindeki kurları alıyorum.
Yalnız şöyle bir problemim var. Eğer ki tarih haftasonu olursa, bende haftanın ilk iş gününde tablomu açarsam, 05.02.2017 pazartesi açtığımda bana -1 formülünde 04.02.2017 pazar tarihini verdiği için kur alanında " değer " hatası alıyorum. Formülü nasıl düzeltmeliyim ki, cumartesi pazar günlerini cuma gününe döndürsün ve ben pazartesi günü excel tablosunu açtığımda bana cuma gününün kurlarını versin.
Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler
Gün olarak: =BUGÜN()-1
Dolar Alış: =Webdoviz(BUGÜN();"usd";1)
Euro Alış: =Webdoviz(BUGÜN();"eur";1)
Parite: =B2/B1
Dosya linki
http://www.dosya.tc/server11/ocwhn6/07-_AKEM_Group_Nakit_Akim_Tablosu.rar.html
Excel dosyam kullandığım bir kod mantığı var.
Günlük doviz kurları hareketli olduğu için, ben bir gün öncesinin kurlarını alarak takip ediyorum. Mesela Excel tablomu açtığım bugün 06/02/2017 ise, tabloda " =BUGÜN()-1 " formülüyle, 05/02/2017 tarihindeki kurları alıyorum.
Yalnız şöyle bir problemim var. Eğer ki tarih haftasonu olursa, bende haftanın ilk iş gününde tablomu açarsam, 05.02.2017 pazartesi açtığımda bana -1 formülünde 04.02.2017 pazar tarihini verdiği için kur alanında " değer " hatası alıyorum. Formülü nasıl düzeltmeliyim ki, cumartesi pazar günlerini cuma gününe döndürsün ve ben pazartesi günü excel tablosunu açtığımda bana cuma gününün kurlarını versin.
Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler
Gün olarak: =BUGÜN()-1
Dolar Alış: =Webdoviz(BUGÜN();"usd";1)
Euro Alış: =Webdoviz(BUGÜN();"eur";1)
Parite: =B2/B1
Dosya linki
http://www.dosya.tc/server11/ocwhn6/07-_AKEM_Group_Nakit_Akim_Tablosu.rar.html