• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

EXCEL FORMÜL HATASI HAKKINDA YARDIM

Excel Vers. ve Dili
2019 excel
KOLAY GELSİN AŞAĞIDA EKLEDİĞİM EXCEL DOSYASINDAKİ HATALIKODLARI DÜZENLEME VE HESAPLAMA YAPTIRMAM İÇİN DESTEK OLABİLİR MİSİNİZ ?

CRİPTO PARA İÇİN TL ALIMLARINA UYGUN EXCEL YAPMAYA ÇALIŞIYORUM VERİYİ ÇEKTİM FAKAT HESAPLATMA KISMINDA SROUN YAŞIYORUM.

KRİPTOO

Dosyadaki hangi formülden bahsediyorsunuz?

=EĞER([@[Coin Seç]]="";"";DÜŞEYARA([@[Coin Seç]];ticker;2;0)) - anlık fiyat
=@EĞER([@[Alım Adedi]]="";"";EĞER([@[Coin Seç]]="USDTTRY";[Alım Adedi];[@[Anlık Fiyat]]*[@[Alım Adedi]])) anlık değer tl bazlı olması gerekiyor usd tamamen kalkması gerekiyor.

=DÜŞEYARA("BTCUSDT";Gate_io_Coin_Takip_Barış.xlsx!tickers[#Veri];2;0) bunun benim çektiğim veriye uyarlanması lazım

exceldeki tablonun ordaki veri exceline göre ayarlanması gerekiyor .

=EĞER([@[Coin Seç]]="";"";DÜŞEYARA([@[Coin Seç]];Gate_io_Coin_Takip_Barış.xlsx!tickers[#Veri];2;0)) formülünün ticker sayfasına göre düzenlenmesi gerekiyor .

burdaki formüülerin ticker verilerine göre düzenlenmesi gerekiyor.

birde topladaki grafiği bütün hepsini aynı anda alacak şekilde yapma şansıım var mı ?

G3 deki formülünüze bakıyorum.

=EĞER([@[Coin Seç]]="";"";DÜŞEYARA([@[Coin Seç]];ticker;2;0))
Tanımlı adlarınızda ticker yok, ticker__2 diye bir şey var.

G4 de ise aynı formül hata döndürüyor, çünkü ticker say sayfanızdaki ticker__2 ad tanımlanmış dosyanızda DOTUSDT yok. DOT_TL var.

Bu şekilde başlayınca doysanızın ve sorularınız geri kalanına şöyle bir baktım.
Aklıma Deve hikayesi geldi.
Neresinden tutup neresini düzelteceğiz?

hahhahaha :) yolu tickrt_2 ye yönlendiremedin ordan kaynaklanıyor sorun zaten dotusdt yerine dot_tl kullanacağım zaten o yüzden ona dönüştürmeye çalışıyorum ticker in dosyada olan yoluna yönlendirme yyapabilrsem sorun düzelecek ama çözemedim nasıl yapacağımı o yüzdende bütün sistemi bozuyor. yardım istediğim asıl konu bu zaten .

ticker yerine ticker__2 yazacaksınız. Zaten formül çubuğunda üzerine gelip ti diye yazmaya başayınca size gösterir

düzelttim teşekkürler eksik olanları tamamladım tabloyu bulunca sorun çözüldü :)

Geri