Merhaba,
Bugün bir konu sormuştum aşağıda linkini paylaşıyorum.
www.excel.web.tr
Affınıza sığınarak tekrar bir istekte bulunmak istiyorum,
önceki sorumdaki aynı veriler için başka bir varyasyon yapmak istiyorum, aynı excel dosyası içesisinde olabilir mi bilmedim.(Aynı anda ikiside çalışsın(farklı sekmelerde))
Bu kez hesap kodu ile arama yapmak ve aynı fişteki karşı hesaplarında gelmesini istiyorum (aynı fişten kastım aynı fiş numarasına sahip satırlardır)
Örn. arama alanına 100 yazdığımda sonuç2(diğeri sonuçtu) sayfasına hem veri alanındaki 100 hesaplarının bulunduğu tüm satır gelsin hem de 100 hesabının evrak numarasına bakıp içerisinde 100 hesap olan fişlere ait tüm satırları da yazsın.
Bugün bir konu sormuştum aşağıda linkini paylaşıyorum.
Filtreleme Konusuda Yardım
Merhaba, Muhasebe kontrol işlemlerini kolaylaştırmak adına eğer zahmet olmazsa yardım talebinde bulunacağım. Ekteki dosyadaki excelde Veri ve Sonuç adında sekmeler mevcut, veri alanını kopyala yapıştır ile dolduracağım sizden talebim; Sonuç sekmesinde Turuncu b2 hücresine Veri alanındaki Fiş...
Affınıza sığınarak tekrar bir istekte bulunmak istiyorum,
önceki sorumdaki aynı veriler için başka bir varyasyon yapmak istiyorum, aynı excel dosyası içesisinde olabilir mi bilmedim.(Aynı anda ikiside çalışsın(farklı sekmelerde))
Bu kez hesap kodu ile arama yapmak ve aynı fişteki karşı hesaplarında gelmesini istiyorum (aynı fişten kastım aynı fiş numarasına sahip satırlardır)
Örn. arama alanına 100 yazdığımda sonuç2(diğeri sonuçtu) sayfasına hem veri alanındaki 100 hesaplarının bulunduğu tüm satır gelsin hem de 100 hesabının evrak numarasına bakıp içerisinde 100 hesap olan fişlere ait tüm satırları da yazsın.