• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel Filtreleme Yrd.

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Professional Plus 2016 / Türkçe
Arkadaşlar tablodaki izin tarihlerini istediğim tarihe göre filtrelemek istiyorum. D Satırındaki Başlangıç E Satırındaki ise Bitiş İznine göre yapılmasını istiyorum.

Örnek : 01/01/2017 ile 31/01/2017 tarihi arasında izinli olanları listesin.

Tablo Ektedir. Yardımlarınızı bekliyorum.

Tablo Linki.
https://drive.google.com/open?id=0B8oF7tzOyGEPQWNPc19BY2MyeWc

Ekli dosyalar

pardon makro basligi altinda sormuşsunuz

alttaki kodlari bir module kopyalayin sonra istediğiniz dügmelere atayın

Sub filtre_AH_İzin()
Worksheets("AH_İzin").Range("A2").AutoFilter Field:=4, Criteria1:=">=" & CLng(CDate(Cells(2, 13).Value))
Worksheets("AH_İzin").Range("A2").AutoFilter Field:=5, Criteria1:="<=" & CLng(CDate(Cells(3, 13).Value))
End Sub

Sub filtre_AH_rapor()
Worksheets("AH_Rapor").Range("A2").AutoFilter Field:=4, Criteria1:=">=" & CLng(CDate(Cells(2, 11).Value))
Worksheets("AH_Rapor").Range("A2").AutoFilter Field:=5, Criteria1:="<=" & CLng(CDate(Cells(3, 11).Value))
End Sub

Sub filtre_ASE_izin()
Worksheets("ASE_İzin").Range("A2").AutoFilter Field:=4, Criteria1:=">=" & CLng(CDate(Cells(2, 13).Value))
Worksheets("ASE_İzin").Range("A2").AutoFilter Field:=5, Criteria1:="<=" & CLng(CDate(Cells(3, 13).Value))
End Sub

Sub filtre_ASE_rapor()
Worksheets("ASE_Rapor").Range("A2").AutoFilter Field:=4, Criteria1:=">=" & CLng(CDate(Cells(2, 11).Value))
Worksheets("ASE_Rapor").Range("A2").AutoFilter Field:=5, Criteria1:="<=" & CLng(CDate(Cells(3, 11).Value))
End Sub

'filtreleri temizlemek için

Sub temizle()
Range("A2").Select
Selection.AutoFilter
Selection.AutoFilter
End Sub

Kardeşim ben kodları ekleyemedim sizin kadar anlasam :) Siz ekleyip ek olarak ekleseniz olur mu. Saygılar

Merhaba,

Gelişmiş Filtre ile yapıldı, Sayfalardaki Lacivert zemini olan hücrelere giriş yapılıyor,

200 satır filtreleme yapıyor, artırmak istediğinizde kodlardaki 200 sayısını artırmanız yeterli olur.

Kod'lar Modül1'dedir.

Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

Geri