• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel dosyasını pdfye dönüştüren ücretsiz program

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan izcik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 Türkçe
Merhaba sayın uzmanlarım. Excel 2002 kullanıyorum. İnternette exceli veya bir başka dosyayı, pdfye dönüştüren bir çok ücretsiz program var. Fakat bu programlar tıpkı bir yazıcı gibi kuruluyorlar ve bir belge yazdırır gibi pdfye dönüştürebiliyoruz.
Acaba daha pratik olması amacıyla, excelin menüsüne dahil olan ve yazıcı gibi kurulmayan bildiğiniz kullandığınız bir program var mıdır
Saygılar

Merhaba sayın uzmanlarım. Excel 2002 kullanıyorum. İnternette exceli veya bir başka dosyayı, pdfye dönüştüren bir çok ücretsiz program var. Fakat bu programlar tıpkı bir yazıcı gibi kuruluyorlar ve bir belge yazdırır gibi pdfye dönüştürebiliyoruz.
Acaba daha pratik olması amacıyla, excelin menüsüne dahil olan ve yazıcı gibi kurulmayan bildiğiniz kullandığınız bir program var mıdır
Saygılar

Excel de Dosya/ Farklı Kaydet/ Dosya Türünde PDF seçeneği olup olmadığını kontrol eder misiniz

Asri uzmanım
Kontrol ettim, maalesef yok
Office 2002 den dolayı olabilir

Yeni versiyonlara geçmenizde fayda var.

bildiğim bir internet sitesi var online olarak çeviri işlemini yapan. internet sitesi adresi paylaşmak yasak değilse paylaşabilirim.

Yazıcı gibi kurulmayan istemişsiniz
ben Adobe Acrobat (Adobe reader değil) kullanıyorum farklı kaydet menüsüne PDF uzantısını ekliyor
Yazıcı gibi kurulan programlardan
"NovaPDF" ben uzun süredir Kullanıyorum

Ekli dosyalar

• NovaPDF.jpg
    NovaPDF.jpg
    44.1 KB · Görüntüleme: 11
Sayın hanhukuk teşekkür ederim
Sayın suleyman242 tavsiyeniz işime yaradı, sorunum çözülmüştür
Teşekkür eder saygılar sunarım

CutePDF tavsiye ederim.
Ücretsizdir.

Geri