• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel dosyasında formül yardımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2020 Türkçe
Herkese Merhaba;
Arkadaşlar ekte excel dosyasının içine bir masraf exceli ekledim bu excelde formüllerle yardımcı olabilir misiniz.
Açıklama excelde LİSTE bölümünde mevcuttur.

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Sayın ferrari ; dosyanız üzerinde herhangi bir örnekleme yapmamışsınız. Açıklamanızı tamamen okudum ama pek birşey anladığım söylenemez. Biraz daha açık bir şekilde ve örnekleyerek dosyanızı yenileyip dönüş yapar mısınız ?

Sayın ferrari ; dosyanız üzerinde herhangi bir örnekleme yapmamışsınız. Açıklamanızı tamamen okudum ama pek birşey anladığım söylenemez. Biraz daha açık bir şekilde ve örnekleyerek dosyanızı yenileyip dönüş yapar mısınız ?

Sayın TEGCreative kusura bakmayın onu silmişim hemen yüklüyorum.
kusura bakmayın .

bu Listedeki otomatik nasıl doldurabilirim . nerelere ne formülleri yazarak diger kısımların otomatik gelmesini sağlayabilirim. Bu konu da destek olursanız sevinirim.

herhangi bir formüllerde yardım edecek bir arkadaş yok mu _?

İşlemi userform üzerinde yapmanız daha doğru olmaz mı ?

Merhaba.

Dosyanıza ve içindeki açıklamalara daha önce de birkaç kez bakmıştım.
Az önce yine göz attım ancak nereden-nereye kısmını bile pek anlayamadım doğrusu.

Konu açılalı bir hafta olmuş (forumda açılan konuların çözüme ulaşma hızını düşünürsek uzun bir süre denilebilir)
ve bu bir hafta içerisinde konuyu görüntüleyenler de benim gibi düşünmüş olmalı ki herhangi bir cevap gelmemiş.

-- konuyu biraz parçalara ayırmanız,
-- formüllerle mümkün olduğunca alanın doldurulmasını sağlamanız,
-- formül oluşturamadığınız kısımlarla ilgili olarak da sayfa adı/hücre adresi gibi net konum belirterek,
sonuçta neyi elde etmek istediğinizi net olarak açıklamanız, olması gereken sonuçları elle yazıp,
bu sonuçlara nasıl vardığınızı açık olarak belirtmeniz,
daha hızlı sonuç almanızı sağlayacaktır diye düşünüyorum.
.

Merhaba.

Dosyanıza ve içindeki açıklamalara daha önce de birkaç kez bakmıştım.
Az önce yine göz attım ancak nereden-nereye kısmını bile pek anlayamadım doğrusu.

Konu açılalı bir hafta olmuş (forumda açılan konuların çözüme ulaşma hızını düşünürsek uzun bir süre denilebilir)
ve bu bir hafta içerisinde konuyu görüntüleyenler de benim gibi düşünmüş olmalı ki herhangi bir cevap gelmemiş.

-- konuyu biraz parçalara ayırmanız,
-- formüllerle mümkün olduğunca alanın doldurulmasını sağlamanız,
-- formül oluşturamadığınız kısımlarla ilgili olarak da sayfa adı/hücre adresi gibi net konum belirterek,
sonuçta neyi elde etmek istediğinizi net olarak açıklamanız, olması gereken sonuçları elle yazıp,
bu sonuçlara nasıl vardığınızı açık olarak belirtmeniz,
daha hızlı sonuç almanızı sağlayacaktır diye düşünüyorum.
.

Ömer bey önerileriniz için teşekkür ederim bu hafta sonuna kadar bişeyler yapmaya çalışıyorum onu tekrar formüllerle atmaya çalışacağım.
Aslında yapmak istediğim, liste bölümündeki yerden masraf yerine gelmesi gereken yerleri otomatik nasıl aktarabilirim bu konu hakkında yardım istemiştim. çalıştığım excel bitince daha iyi anlatmayı çalışacağımı düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri