• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel Dosyam Bozuldu. Lütfen Yardımm

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili Ofis 2019 TR 64Bit
Merhabalar dün ortak ağda çalıştığımız bir excel dosyamız vardı. Aylık çizelgelerimizi takip ediyorduk. Birden elektrikler kesilince dosya aşağıdaki gibi hata vermeye Başladı forumdaki bir çok alternatifi denedim, onarma programlarını denedim ama olmadı. Excel bende 10 dakika bir otomatik yedek alıyor ama temp klasörlerine kadar baktım hiç yedek bir çalışma görmedim. Ayrıca dosya normalde boş olsa, 1kb olması lazım ama bu dosya 248kb muhtemelen içine bir veri ama göremiyorum. Bizim için çok önemli, inşallah birileri yardımcı olursa çok memnun oluruz. Dosyayı ekledim. Virüs yoktur.

Aldığımız hata:

dosya uzantısı tarafından belirtilenden farklı biçimde.Dosyayı açmadan önce dosyanın bozulmadığını ve güvenilen bir kaynaktan geldiğini doğrulayın.Şimdi açmak ister miniz?

Evet tıklandığında dosya açılıyor fakat ekran bomboş.

Dosya indirme linki

http://s9.dosya.tc/server2/wsv2q9/2017_SERVIS_IS_PROGRAMI.xls.html

1. Dosyanın bulunduğu bilgisyarda dosyanın üzerine sağ tuş yaptığınzda "Bir önceki sürüme geri dön" gibi bir seçenek var mı?

2. ShadowExplorer-0.9-portable programını indirin.
Dosyanın bulunduğu bilgisayarda çalıştırın. Çalıştırdığınızda sol üstte tarih var ise en güncel olanı tıklayıp dosyanın bulunduğu yere bakın burada dosya görüyorsanız o dosyayı başka bir harddisk e export ederek kontrol edin.

Söyleyemeye gerek yok ama önemli dosyalar için her zaman yedek alın aldırın.
Olmaz demeyin bir gün oluyor işte :)

Teşekkür ederim, kontrol edip buradan geri dönüş sağlarım.

Yedek konusunda haklısınız valla.

Geri