• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excel dosyadan resim çekme yardım

Excel Vers. ve Dili
2007
Ekteki dosya mevcut.ürün kodlarına ait resimleri getirmesini istiyorum.cok fazla urun var hepsıyle tek tek ugrasmak baya zor oluyor.yardımcı olurmusunuz?

Ekli dosyalar

Ekli dosyalar

Resimler klasörü dosyanın hemen yanında olmalı..ben sızın dedıgınız gıbı yapıorum ama resım gelmıyor.:(

Resimler klasörü dosyanın hemen yanında olmalı..ben sızın dedıgınız gıbı yapıorum ama resım gelmıyor.:(

güvenlikle ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum excel 2007 de

excel amlemi/excel seçenekleri/güvenlik merkezi/güvenlik merkezi ayarları/makro ayarları/tüm makroları etkinleştir

kulakcığı işaretli olmalı

teşekkürler bilgileriniz için fakat dedğiniz gibi yaptım..makro yok gibi geldi bana eklediğiniz dosyada.

resimleri sil tuşu çalışıyor fakat.resim çekmiyor dosyaya.dosya resimlerle aynı klasörde

resimleri sil tuşu çalışıyor fakat.resim çekmiyor dosyaya.dosya resimlerle aynı klasörde

Resimlerin gelmesi için A sutünundaki hücrelerden birine resim adını yazmanız gerekir
kod daha sonra enter tuşuna bastığınızda makro çalışıyor

not:doğrudan enter tuşuna bastığınızda kod çalışmıyacaktır kodun çalışması için imleç A sutünundaki herhengibir hücrede olmalı daha sonra enter tuşuna bastığınızda imleç o hücreden çıkarken makro çalışacaktır.

senden bisey daha rica edicem ürün kodları hazır hepsını tek tek enter lemem gerekiyor otomatik çekse bu şekilde yapabilir misin.ürünün kodunun içine girip enterlemek baya zamanımı alır

Geri