Excel de yaklaşan tarihi uyarma

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
merhaba arkadaşlar forumda yeniyim forum gerçekten çok güzel yardımcı olmak isteyen arkadaşlarla dolu bende bildiklerimi paylaşmaya herzaman hazırım ekte gönderdiğim deneme dosyasında yapmak istediğimi anlattım bir nevi portföy kontrol etme dosyası bir sigorta acentesinde yeni işe başladım böyle birşey yapmaya çalıştım ama nasıl olur bilmem ayrıca yine olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-02-2025
Merhaba dosyanız ekte

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
teşekkür ederim takip sayfasının olması mümkünmü peki ?

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
bir sayfadaki satır ların rengi farklı olanları diğer bir sayfada sıralamayı bilen varmı arkadaşlar ?

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Birde koşullu biçimlendirme formüllerini kopyalayamıyorum yani trafik poliçesinde formül uygulanmış fakat kasko poliçesinde işlemiyo :(

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Kendi çabalarımla bu hale getirdim bundan sonrasına yardım olabilecek varmı arkadaşlar??

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
çok güzel olmuş emeğinize sağlık fakat trafik poliçesi zamanında yaklaşan bi tarih koydum aktar dediğimde o tarih gelmedi tam istediğim diyelimki yeşil olan ya da kırmızı olan tarihin satırıyla beraberinde gelmesiydi sizin için çok basit bişeydir umuyorumki yardımcı olursanız çok teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
süper olmuş arkadaşım gerçekten emeğine sağlık çok uğraştın ama koltuk sigortası zamanına yakın tarih girdiğimde işlemiyo bu seferde :( tarama yaptığında kırmızı ve içi yazılı olan satırları tarasa mesela :S

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
aslında çok basit her hangi bir poliçenin zamanı gelmiş ise takip bölümünde satırıyla beraber yer alması.

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
mesela ileride sağ tarafa yeni bir sütun ekleyip DASK poliçesi tarihini girdiğimde de ve tarihi yaklaşmış ise onunda takip bölümünde yer almasını düşünüyorum ( tarih yaklaştığı zaman biçimlendirme uygulamasının formülünü biliyorum )

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
yani "h" ve "ı" sütunları içindemi "f" ve "g" sütunları gibi tarih gelmişsse "takip" sayfasına satırıyle beraber kopyalanmasını istiyorsunuz ?

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
aynen öyle ama dediğim gibi ileride "j" ve "k" sütunlarını kullanmak zorunda kalabilirim

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
yani yine tarih uygulaması ve biçimlendirme uygulaması konulmuş şekilde

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
dosyanız ektedir.."h" ve "ı" sütünları içinde işlem yapıyo..ayrıca sonradan ekliceğiniz "j" ve "k" sütüunları içinde muhtemel işlemi yapıcaktır..en baştan söleseydiniz bu kadar vakit almazdı çünkü her sölediğiniz ek bilgide yazdığım yerleri tekrar değiştirmek zorunda kalıyorum :)..umarım bu olmuştur..

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
çok teşekkür ederim apocalyt sağolasın uğraştırdık seni inşallah ileride benimde sana faydalı olabileceğim bi konu çıkarsa her zaman hazırım bu tür şeylerle uğraşmayıda seven biriyim yardımcı olmak birilerinin size yardımcı olmasıda aynı şekilde güzel tekrardan emeğine sağlık ;)

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
rica ederim ne demek..eyv çok soal..düşünmen yeter..