• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel de Sayfa1 deki verileri, Sayfa2 ye aktarmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
excel 2003, almanca
Excel de bir Sayfadaki verileri diger 2. sayfaya aktarmak istiyorum.
yardimci olursaniz cok sevinirim.
Simdiden herkese tessekkürler.
Saygilar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Yapmak istediğinizi bir excel dosyası ekleyerek dosya üzerindeaçıklayınız.

Excel de bir Sayfadaki verileri diger 2. sayfaya aktarmak istiyorum.
yardimci olursaniz cok sevinirim.
Simdiden herkese tessekkürler.
Saygilar.

Konu başlığını forum kurallarına uygun yazmanız ve örnek bir dosya eklemeniz durumunda daha kolay ve hızlı bir yardım almanız mümkün olacaktır.

ben dosya yi eklemek istiyorum ama olmadi.
ben herhalde eklemeyi yanlis yaptim.
upload hatasi diyor

Son düzenleme:
Merhaba
Eki inceleyiniz. Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Ilk önce Tessekkür ederim. Eki inceledim.
Elinize saglik,
Ben ilk önce size ne yapmak istedigim aciklayayim.
Tablo1 deki Rakamsal degerler olan ve karsiliginda isimleri gecen adlari, tablo2 ye siralamak istiyorum.
Sadece önünde rakam olan isimleri. Rakam olmayanlar yazilmayacak istiyorum. fakat bunlarda siralanmasi gerekli.

Ilk önce Tessekkür ederim. Eki inceledim.
Elinize saglik,
Ben ilk önce size ne yapmak istedigim aciklayayim.
Tablo1 deki Rakamsal degerler olan ve karsiliginda isimleri gecen adlari, tablo2 ye siralamak istiyorum.
Sadece önünde rakam olan isimleri. Rakam olmayanlar yazilmayacak istiyorum. fakat bunlarda siralanmasi gerekli.

Merhaba,
Beşinci mesajda dosyayı güncelledim. dosyanın içinde gerekli açıklamalar vardır. Makro yoluyla çözüm yoluna gidilmiştir. Umarım işinizi görür.

Son düzenleme:
Hersey icin tessekür ederim.
Fakat Makro konusu benim icin yüksek seviye gözüküyor.
Ben excel de yeni ögreniyorum zaten bunun icin ben en iyisi ufak derslerden baslayayim.
Ben bu konunun normal excel fornülleriyle cözülecegini zannetmistim ama konu herhalde makrolar a geciyor.
Yardimlariniz icin tesekkür ederim.

öğrenci sporcu tescil fişi

[sayfa 1 deki verileri tescil 1 deki şablona aktarmak istiyorum.lütfen yardım edermisiniz. Teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Hersey icin tessekür ederim.
Fakat Makro konusu benim icin yüksek seviye gözüküyor.
Ben excel de yeni ögreniyorum zaten bunun icin ben en iyisi ufak derslerden baslayayim.
Ben bu konunun normal excel fornülleriyle cözülecegini zannetmistim ama konu herhalde makrolar a geciyor.
Yardimlariniz icin tesekkür ederim.

Merhaba
İstediğiniz formullerle de yapılabilir. Süzme işlemini A sayfasında yaptım eki inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Süper olmus.
Gercekten kafamin icindeki basit bir problemi, bulup cikarmak ve cözmek böyle olasi bir sey herhalde. Insan azmi ve problemi cözme istegi kismini biraz gelistirmem gerekli. Cok calismam gerekli cok.Iyi ki bu siteye kayit olmusum.Cok Seyler ögrenecegim sizin gibi arkadaslardan
Cok tessekür ederim. Bazgiret

Süper olmus.
Gercekten kafamin icindeki basit bir problemi, bulup cikarmak ve cözmek böyle olasi bir sey herhalde. Insan azmi ve problemi cözme istegi kismini biraz gelistirmem gerekli. Cok calismam gerekli cok.Iyi ki bu siteye kayit olmusum.Cok Seyler ögrenecegim sizin gibi arkadaslardan
Cok tessekür ederim. Bazgiret

Ben teşekkür ederim Sayın Alexsah 10. Ben de bu siteden öğrendim bir çok şeyi. Size başarılar diliyorum.

sayfa 2 de bir hücre seçip= işaretini tıkla
sayfa 1 e gidip istediğin hücreyi seç
tamamdır. her hücre için aynı işlemi yap ve istediğin tabloyu oluştur ... sanırım istediğiniz buydu

Sn. yesilmuh,
Sporcu Tescil fişi dosyanız ektedir.
Dosyanıza Sayfa 1 de Lisans kolonu eklenmiş ve Ana-Baba adı ve Doğumyeri-Doğum tarihi kolonlarıda "Birleştir" formülü ile düzenlenmiştir.
Formüllerin sağlıklı çalışması için TC numarası Sayfa 1 de birinci kolona ( a kolonu)
taşınmıştır.

Umarım, bu haliyle işinize faydalı olur.

Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

Teşekkür Ederim, Elinize sağlık. çok güzel olmuş. Kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri