• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel de checkbox...

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Excel 2007
Excel ve wordde checkbox nasıl yapabilirim.Örnek verebilirmisiniz?

Araç kutusunun olduğu bölümde boş bir yere sağ tıklayıp Denetim Araç Kutusunu işaretleyin orda çıkacak checkboxa tıklayıp yerleştirmek istediğiniz yere yapıştırın

Checkbox ekledim.Fakat checkbox işaretlenmiyor.Macro mu kullanmalıyım.

Deneteim artaç kutusunda "Tasarım Modu" denen bir düğme olacak ona tıkla daha sonra check boxa işaret koyabilirsin

excel 2007 de check box nasıl uygulayabilirim. check box ekleyeceğim sekmeyi bulamıyorum.

excel 2007 de check box nasıl uygulayabilirim. check box ekleyeceğim sekmeyi bulamıyorum.(ben de)

excel 2007 de check box nasıl uygulayabilirim. check box ekleyeceğim sekmeyi bulamıyorum.

Merhabalar,

Bildiğiniz gibi combo boxları excele iki türlü yerleştirebiliyorduk. Biri Data validaiton yönteminden List'i seçerek diğeri ise Geliştiriciden Toolbox üzerinden ki ben data validationı tercih ediyorum. Böylece comboboxun değeri içinde bulunduğu hücreyle doğrudan ilişkili olabiliyordu. Öteki türlü bu ilişkiyi VBA kodlarıyla sağlamak zorunda kalıyorum.

Benzer bir durumu checkbox için yapabilitrmiyiz. Yani VBA daki toolboxlardaki check box yerine başka bir excel yöntemiyle hücreye checkbox ilişkilendirebilirmiyiz.

Geri