• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel de cari hesap tutma

Excel Vers. ve Dili
SON SÜRÜM
Merhabalar,uzun zamandır aradığım dosyayı bulmaya çalışıyorum. excel kullanımım fena değil ama o tabloyu hazırlayabilecek kadar başarılı değilim.

yeni başladığım şirkette muhasebe programı yok. bende den de carileri bilgisayarda tutmamı istediler. ben uğraştım ama pek bir başarılı olamadım.

İstediğim şey şu; firma ismi,adres blgileri,fatura nosu,açıklama bakiye tutar gibi sutunlardan oluşan bir tablo. ancak ben firmalara ödeme veya yeni fatura girdiğimde bakiyeleri girdiğim tutarlar doğrultusunda değişsin istiyorum. yani o formülü bulamadım. bana elinizde hazır varsa göndermenizi,yada konuyla ilgili anlatımınızı heyecanla bekliyor olacağım.

İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,

Profesyonel paket programların dışındaki istekler genelde ana başlıklarıyla bir şablon olsa da, kullanıcı yada ihtiyaca göre çeşitlilik arz edebilir,

Öneri ;

İhtiyacınız olanı bir tablo şeklinde ve sonuçları elle girilmiş olarak siteye eklerseniz, çabuk ve doğru cevap alırsınız,

TARİH BELGE NO AÇIKLAMA ALACAK BORÇ SON BAKİYE
03/01/13 889162 GALV.SAÇ KIVRIM İŞÇİLİĞİ 662,16 662,16
07/01/13 889208 GALV.SAÇ KIVRIM İŞÇİLİĞİ 284,14 946,3

ben yukleme yapamadım ama tam olarak istediğim böle bişe. ben ödeme girdiğim de bakiye düşsün,fatura girdiğime bakiye yukselsin istiyorum ama o formülü oluşturamadım.

ödemeyi veya faturayı nereye giricen yine excellemi kesicen
cevap yazdığında dosya ekle bölümünde elle oluşturduğun dosyayı girebilirsin

arkadaşlar hazır formatı yokmu bu cari tutma programının

aynısından banada lazım ancak bulamadım bir türlü.

Geri