Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar kolay gelsin sizden acil bir yardım istiyorum.
Bakiyeler hesaplanacak ve en önemlisi müsteri 10 001 i filtreden secince borcu alacağı hesaplayıp kalan bakiyeyi vermesini istiyorum. Acil yardımlarınızı bekliyorum.
bakiye yazan yere borc alacak kalan bakiye yazacak ve bakiye arttırmalı gidecek telefon numaran varmı arasam seni açıklama yapsam sana 5558228082 çağrı at arayım seni olurmu müsaitsen
yanlıslıkla bakiye ye rakam yazılmıs onlar yanlıs onların yerine borç alacak karsılastırılıp bakiyeye yazılacak 2.satırda karsılastırılıp bakiyeye yazılcak ama 1.satırdaki bakiyeyle toplanıp yazılacak
Yapmanız gerek tek şey: Örnek dosyanızda elle verileri yazıp neden-nasıl ilişkisi kurmak. Siz almak istediğiniz sonucu belirtin ki işlem yapılması ve hata denetimi kolay olsun.
bu tamam istediğim gibi simdi müsteriden 10 001 i seçince kendi arasında borç alacağı yapıp kalan bakiyeyi de vermesini istiyorum bunu yapabilirmiyiz ??
Arkadaşım, başka nasıl olacak anlamadım ki! Her firmanın bakiyesi, firmayı seçince aşağıda görünüyor, tüm firmaların toplam bakiyesi de üstteki tabloda görünüyor. İsterseniz aynı anda bir kaç firmayı seçerek onların da bakiyesini aynı şekilde toplam olarak altta yazıyor.
eğer istediğiniz firma seçildğinde üstteki tabloda sadece onun bakiyesinin gösterilmesiyse, o öyle kolay olmaz. Bayağı zor bir iş olur.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.