• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel çalışma sayfaları arasında veri aktarımı

Excel Vers. ve Dili
2002 SP3
Arkadaşlar ben bir çalışma sayfasında bulunan kayıtlarımı başka bir çalışma sayfasına aktarmak istiyorum. Şöyle ki bir çalışma sayfasında adı soyadı numarası tarzı alanlar var(Bir öğrenci kaydı mesela). Ben bunları doldurup butona bastığımda, bir form gibi oluşturduğum diğer çalışma sayfasında bulunan istediğim alanlara girilmesini nasıl sağlayabilirim.

Teşekkür ederim.

Sayın badgerdd

Örnek dosya verirseniz daha çabuk sonuca ulaşırsınız.

Örnek dosya

Mesela ekteki dosyadaki gibi veri girişi sayfasına girdiğim her öğrenci kaydının form sayfasındaki alanlara yerleşmesini istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Teşekkür

Çok teşekkür ederim, emeğinize sağlık tam da istediğim gibi olmuş şimdi bunu kendi dosyama uyarlayayım. Sağolun.

Excel çalışma sayfalarından veri aktarımı

Arkadaşlar Merhabalar,

Ben Excelin 2007 Türkçe versiyonunu kullanıyorum. Excel dosyasında onlarca çalışma sayfası ile çalışıyorum. Sorunum bu çalışma sayfalarındaki bazı bilgileri tek sayfada görmek için bir formül yazmak istemem. Fakat yazmış olduğum formüldeki sayfa ismini mevcut sayfadaki hücrelerden otomatik olarak almasını sağlayabilecek bir formülasyon yazamadım. (=Mehmet!$B$2)

Ekte örnek dosya mevcuttur. Yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

Teşekkür

(Tekintek) Dostum çok teşekkür ederim.

Tekintek Dostum ,

Bir soru sormak istiyorum. Diğer çalışma sayfalardan veri çekerken ben şu formülü kullanmak istiyorum

=ATİKOP!$E$28

Bazı veri tablolarında veriler dağınık olması sebebi ile düşeyara formülünü uygulayamıyorum.(başlıklar yok)

Şu formüllere görede anasayfadan veri çekmem gerekebiliyor.

=MİN(ATİKOP!$L$4:$L$5)

Yukarıdaki çalışma sayfası isimlerini anasayfadaki isim sütunundan tanımlandırılabilen bir formül var mı?

arkadaşlar hepinize kolay gelsin ben öğretmenim ekte gösterdiğim çalışmamda isim listesini yana geçirmek ile uğraşıyorum. yardım ederseniz sevinirim. Ayrıca notu yazınca notu kendisi verecek şekilde dağılım yapmasını istiyorum.yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Arkadaslar merhaba,

Bir çalışma sayfasındaki toplamı, başka bir çalışma sayfasına nasıl otomatik bağlayabilirim. Diğer çalışma sayfasındaki toplam değiştikçe, bağladığım sayfadki de değişsin istiyorum.

Teşekkürler,

Arkadaslar merhaba,

Bir çalışma sayfasındaki toplamı, başka bir çalışma sayfasına nasıl otomatik bağlayabilirim. Diğer çalışma sayfasındaki toplam değiştikçe, bağladığım sayfadki de değişsin istiyorum.

Teşekkürler,

Örnek bir dosya paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım.

arkadaşlar hepinize kolay gelsin ben öğretmenim ekte gösterdiğim çalışmamda isim listesini yana geçirmek ile uğraşıyorum. yardım ederseniz sevinirim. Ayrıca notu yazınca notu kendisi verecek şekilde dağılım yapmasını istiyorum.yardımlarınız için teşekkür ederim.

Hocam isimleri nereye geçirmeye uğraştığınızı anlamadım. Bir de notları nereye yazacaksınız ve neye göre bir dağılım istiyorsunuz. Biraz daha izah edip, örnek dosyanızı da ona göre paylaşırsanız yardımcı olmayı denerim.

Geri