• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excel bir sorunla karşılaştı kapatılıyor!

Excel Vers. ve Dili
İş 2003 Türkçe
Ev 2010 Türkçe
Selam Arkadaşlar,
Formumuzun da katkılarıyla hazırladığım programı bitirdim. Sorunlarıma çözüm üreten arkadaşlar başta olmak üzere tüm form kullanıcılarına teşekkürlerimi sunuyorum.
Kullanmak veya incelemek isteyenler arkadaşlar için programı msj ekinde gönderiyorum.
Program excel 2010 da uyumluluk dosyası olarak 2003 dosyası olarak hazırlanmıştır. 2010 da problemsiz çalışıyor ama 2003 te hata verip kapatıyor. Bunun çözümü için yardımcı olacaklara teşekkürlerimi sunuyorum.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar, kaydetip çıktığımda dosya bir daha açılmıyor ve excel bir sorunla karşılaştı kapatılıyor msj çıkıyor. Yani her denemede aynı sonuç.
Bir şeyi farkettim!
Aynı dosyayı makroları etkinleştirmeden açıp kaydedip kapattıktan sonra dosya çalışıyor. Tabi makrolar aktifken bir daha kaydedinceye kadar.
İlgilenen arkadaşlara sorunun ne olduğu konusunda bir fikir verebilir diye paylaşayım dedim. Teşekkürler.

Selamlar,

Dosyanızın indirdim. İlk denememde aynı problemi yaşadım. Fakat bir kaç kez dosyanızı açıp kaydedip kapatıp açtım sorun yaşamadım.

Selamlar,

Dosyanızın indirdim. İlk denememde aynı problemi yaşadım. Fakat bir kaç kez dosyanızı açıp kaydedip kapatıp açtım sorun yaşamadım.

Selamlar Korhan Bey,
İş yerinde bütün bilgisayarlarda 2003 yüklü ve başka yüklemek yasak :( Üç değişik bilgisayarda defalarca denedik ama hep aynı sonuçla karşılaştık. Çözüm için hiç bir şey aklıma gelmiyor. Sizin neden kaynaklandığı ile ilgili bir fikriniz var mı? Saygılarımla.

Virüs vardır.İyi virüs temizleme ile tarat.Çoğu virüs temizleme virüsü bulamıyor.Benimde başıma geldi.
Selamlar gojjira (Çetin)

Geri