• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excel ba-bs formu hakkında yardım

Excel Vers. ve Dili
2007
merhaba arkadaşlar sitede bir arkadaşımızın sunduğu dosya ile alakalı güncellemeler yapmak istiyorum kriterlerde şöyle olacak

1- ölçüt 2 kısmını ekledım, oraya ay yazdığımda otomatik tabloyu o aya göre hazırlıyacak.
2- ölçüt 3 kısmına ba yazdığımda sadece alışların toplamını yazıcak
bs yazığımdada satışların toplamını alıcak

son olarak tabloda büyükten küçüğe sıralama yapamıyorum formüllerden dolayı izin vermiyor sanırım ne yapmam lazım bu sorunu çözmek için

Ekli dosyalar

Merhaba;
Verdiğiniz tablodaki sonuç doğru ise ben bu sonucu bir türlü bulamadım. (yada sorunuzu ben anlayamadım)
Eki deneyin.
Ay,Tür ve miktar aralığı kriteri uyanları tabloya alan ve istenilen sütuna göre artan sırada sıralayan bir uygulama oluşturdum.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Verdiğiniz tablodaki sonuç doğru ise ben bu sonucu bir türlü bulamadım. (yada sorunuzu ben anlayamadım)
Eki deneyin.
Ay,Tür ve miktar aralığı kriteri uyanları tabloya alan ve istenilen sütuna göre artan sırada sıralayan bir uygulama oluşturdum.
İyi çalışmalar.

cevabınız için teşekkür ederim benim ekteki dosyada makrosuz yapma şansımız varmı çoketoplamınımı kullanmamız gerek ben bunu hazır indirdim kriter 2 ve 3 kendim ekledim mesela ay 5i seçtigimde ay 5 lerin toplamını toplayacak tabi diğer kritin türüne göre toplayacak onun üzerinden düzenleme şansımız varmı

selam,
dosyanızın revize edilmiş şekli ektedir..
incelersiniz..

Son düzenleme:
ben firma isimlerini sıralamıştım.
miktarları sıralamak istiyorsanız ona göre revize edelim..

selam,
miktarlar için büyükten küçüğe sıralamalı olarak revize edilmiş dokuman ektedir.
Not : Bir önceki dokumanda G ve H kolonlarındaki formülleri, revizyon için yeterli şekilde incelememiştim. Halbuki yeni ölçütlere göre onlarda da revizyon gerekli imiş.... Gerçekleştirildi...

Son düzenleme:
selam,
miktarlar için büyükten küçüğe sıralamalı olarak revize edilmiş dokuman ektedir.
Not : Bir önceki dokumanda G ve H kolonlarındaki formülleri, revizyon için yeterli şekilde incelememiştim. Halbuki yeni ölçütlere göre onlarda da revizyon gerekli imiş.... Gerçekleştirildi...

çok sağolun çok işime yarıyacak

rica ediyorum...
kolay gelsin..

Geri