• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excel açılış mesajı

merhaba excelde herhangi bir dosyayı açtığımda hatırlatma mesajı eklemek ve bunu tüm dosyalara uygulamak istiyorum.nasıl yapabilirim.

Merhaba;

Kod:
Sub AUTO_OPEN()
MsgBox "Mesajınız"
End Sub

Merhaba,

Farklı konularla ilgili sorularınızı yeni konu başlığı açarak sormanızı rica ederim.

Kod:
Private Sub Workbook_Open()

MsgBox "Hoşgeldiniz", vbInformation, "excel.web.tr"

End Sub

Kodları ThisWorbook sayfasına kopyaladıktan sonra aşağıdaki linki inceleyerek eklenti olarak kaydediniz.

Mesajı kendinize göre düzenlersiniz.

Eklenti Hazırlamak (AddIns-xla)

.

merhaba excelde herhangi bir dosyayı açtığımda hatırlatma mesajı eklemek ve bunu tüm dosyalara uygulamak istiyorum.nasıl yapabilirim.
Merhaba,

Bir eklenti dosyası oluşturun. işinizi görecektir.

Düzeltme: Sn. Ömer beyin mesajını görmeden yollamıştım. İçerik aynı olmuş.

Merhaba; Bu açılış dosyasına tarih ve saat eklenebiliyordu. Ama şu anda hangi fonksiyonla eklendiğini hatırlayamadım. Yani; Bugün...........(tarih) ve saat ......... (saat) hoşgeldiniz gibi. Bilen ve cevap verecek arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum.

Merhaba; Bu açılış dosyasına tarih ve saat eklenebiliyordu. Ama şu anda hangi fonksiyonla eklendiğini hatırlayamadım. Yani; Bugün...........(tarih) ve saat ......... (saat) hoşgeldiniz gibi. Bilen ve cevap verecek arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum.

Merhaba,

Kod:

MsgBox "Bugün -" & Date & Chr(10) & _
           "Saat -" & Format(Now, "hh:mm") & Chr(10) & _
        "Hoşgeldiniz", vbInformation, "excel.web.tr"

End Sub

Bu şekilde deneyin.

Arkadaşlar
Merhaba,

Farklı konularla ilgili sorularınızı yeni konu başlığı açarak sormanızı rica ederim.

Kod:

MsgBox "Hoşgeldiniz", vbInformation, "excel.web.tr"

End Sub

Kodları ThisWorbook sayfasına kopyaladıktan sonra aşağıdaki linki inceleyerek eklenti olarak kaydediniz.

Mesajı kendinize göre düzenlersiniz.

Eklenti Hazırlamak (AddIns-xla)

.
İyi akşamlar diliyorum. Açılıştaki bu mesajın font ayarlarını nasıl yapabilirim.Teşekkür ederim.

MsgBox üzerinde biçimlendirme yapabilmeniz API kullanmanız gerekir.

MsgBox yerine bir UserForm tasarlayıp kullanabilirsiniz. Daha pratik olacaktır.

Geri