• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel Açılış Ekranında Msgbox görüntülenmesi

Excel Vers. ve Dili
Office 365 - İngilizce
Arkadaşlar exceli her başlattığımda örneğin "İyi çalışmalar" yazısını görüntüleyebilirmiyim acaba? Bu mümkünmüdür. Bunun herhangi bir butonla falan olmasını istemiyorum ama.

Şimdiden teşekkürler.

Bu kodu bir modülün içine kopyalayıp denermisiniz.

Kod:
Sub auto_open()
MsgBox "İyi çalışmalar"
End Sub

İlgilendiğiniz için Teşekkür ederim . Ancak ben bunun her excel açılışında ekrana gelmesini istiyorum sadece bu çalışma kitabı için değil.Başka bir excel dosyasını açtığımda da bu iletinin ekrana gelmesi mümkünmü?

Daha açık bir ifadeyle programlardan excel i tıkladığımda da , kendime ait olan örneğin mesut.xls dosyasını açtığımda da aynı mesajın görüntülenmesini istiyorum.

Aşağıda verdiğim linki inceleyin. Burada eklenti oluşturup bu kodu bütün çalışma kitaplarında kullana bilirsiniz.

http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=7756

Office 2007 de eklentileri nasıl veya nereden görebiliriz.Office 2000 de Araçlar ->Eklentiler menüsü vardı ama bu sürümde eklentiler kısmını bulamıyorum :(

Cevabı buldum.Önce excel seçeneklerine giriliyor.Sonra eklentiler menüsü seçiliyor.Daha sonra pencerenin en altındaki Yönet seçeneğinden Excel Eklentileri seçilip yanındaki Git tuşuna basılıyor.Sonra eklenmesini istediğiniz eklentinin yanındaki işaret sekmesini tıklayıp tamam diyoruz.

Eski bir konu ama hortlatmak zorundayım. Ne zamandır aradığımı bulamıyorum.
Üstadlar ben karşılama mesajında istediğim çalışma savfasına gitmesi için tuş gibi bir şey olsun istiyorum. Tuş ya da o yazıya tıkladığında direkt o çalışma sayfasına gitsin istiyorum.

Örneğin şöyle yazacak.
Hoşgeldiniz.
Öncelikle personel listesini giriniz. (Personel listesini girmesi gereken sayfaya yönlendirilsin TAMAM dediğinde)

Kusur olur mu kardeşim. bende buradan öğreniyorum herşeyi.

Private Sub Workbook_Open()

UserForm1.Show

Application.Visible = True
Sheets("sayfa2").Select
Range("A2").Select
End Sub

bu kodda, "sayfa2" yazan yere istediğin sayfanın adını yazıyorsun oraya direk yönleniyor.

Geri